Weszła nowa władza która jest dla wybranych (praworządność) ..koligacje rodziców..i wszystko jasne
Zyczę mu, aby za śmierć tych pięciu niewinnych osób nie zaznał spokoju i szczęścia do końca życia.
Myślisz że jemu i jego starym to wzrusza..liczy się jak uniknąć kary a nie sumienie i moralność.
Nie no...
Wreszcie mamy naprawdę wolne sądy.
One wydadzą wyroki...
Wolne..haha..z tuleją.. tylko dla kogo sprawiedliwość ???
Za tamtych jakoś sprawa nie skończona, więc po co te podchody 9:21? Mam nadzieję, że winowajcą wreszcie zostanie skazany.
Taaa..to samo ten.
Wypadek w Szczecinie.
- Z informacji jeszcze nie do końca potwierdzonych, jest to osoba, która leczy się psychicznie - powiedział podczas specjalnie zwołanej konferencji wojewoda zachodniopomorski. Potwierdził także, że do szpitali zabrano 15 osób, które ucierpiały podczas wypadku w Szczecinie. Szóstka z poszkodowanych to dzieci.
Co się dzieje z człowiekiem, który spowodował ten wypadek? Czy zapadł jakiś wyrok? Czy dopadła go sprawiedliwość? Niedługo minie rok
Czy coś się dzieje w sprawie tego wypadku. Czy zapadły jakieś wyroki? Wie ktoś coś? Już niedługo będzie rok od zdarzenia
Nowa władza.. nowe możliwości.. więc nie ma co liczyć na sprawiedliwość.
Ojciec Kasi nie odpuści, będzie skazany na pewno.
Trzymam kciuki za sprawiedliwość.. chociaż wiem kim są rodzice tego sq...a zabójcy i można zakładać różne scenariusze
Kim są?
jakie scenariusze i kim są rodzice jak wiesz?ja wnioskuję ,że gówno wiesz
No dobra ale jaki finał tego ? Skazany? Siedzi? Podobno nakirany jechał i jeszcze cos miał w aucie
oficjalnie nic nie wiadomo,ostatni wpis z grudnia mówi o przedłużeniu aresztu do 10 marca 2024 r i cisza.
Kara śmierci by wszystko rozwiązała i zlikwidowała takie i inne sytuację bo by się bali że ich uśmiercą.