Niewyobrażalna tragedia.
A ci co zginęli?
""Wskutek wypadku 38-latek z mercedesa i 16-latek z fiata zostali zabrani do szpitala. Natomiast trzej mężczyźni w wieku 19, 43, 72 lat oraz dwie kobiety w wieku 18 i 38 lat poniosły śmierć na miejscu" - przekazała Polskiej Agencji Prasowej rzeczniczka ostrowieckiej policji podkomisarz Ewelina Wrzesień. Jak nieoficjalnie informuje "Fakt", podróżujący fiatem mieli wracać z wesela."
No i debil morderca zabił 5 osób.
Pewnie drbil sra w gacie i myśli jak tu z tego wybrnąć?
Widać jak na dłoni, że podobnie mogło być w Nowej Słupi, gdyby nie trafił kierowca osobówki na duże auto ciężarowe.
Tak mogło być
Następnym razem ty trafisz na mnie gościu z 15:31
15:32 nie strasz bo sie zesrasz wiesniaku :) albo trafisz na mnie i tez sie zesrasz. Wiesniaku.
Nie rozumiem
Następnym razem ty trafisz na mnie.
Możliwe.
Jednak fakty mówią same za siebie.
Osobówka jadąca nieprawidłowo jest zagrożeniem dla innej osobówki. Ale z ciężarówką ma małe szanse.
Jak tak dalej pójdzie to będzie trzeba zamienić samochód osobowy na coś twardszego, albo tworzyć konstrukcje jak w Mad Maxie, bo inaczej to strać wyjechać. Możesz zawsze jeździć z przepisami, ale nawet to nie gwarantuje ci przeżycia.
Jarek ma stara limuzynę na sprzedaż jakbyś chciał coś solidnego. Tylko trochę bita bo BORowcy nie umieją jeździć
Kto ci tak zabetonował łeb?
Właśnie ci co jeżdżą przepisowo giną nie ze swojej winy a przez debili pijanych i naćpanych?
Dlaczego taka niesprawiedliwość?
Skąd ta pewność, że był pijany i naćpany?
Kierowcą w Punto był 78-latek. Może nie zareagował na czas, może miał coś we krwi?
Dokladnie w koncu eden komentujacy ktory ms mozg