Prawda to, że Trans-Katrina zmienia nazwę na Trans- Dziadzina?
te busy to złom, strach tym jeździć. Dziwię się że dopuszczone są do ruchu. W Ostrowcu i okolicy powinny jeździć tylko autobusy komunikacji miejskiej
Ciekawe czy Trans Katrina ma jakiegoś cichego wspólnika? Kogo?
A mnie ciekawi, czy ktoś kiedyś kogoś zmuszał do wsiadania do busów?
Tak, sytuacja ludzi zmusza. Muszą czymś dojeżdżać, a autobusy MZK kursują "rewelacyjnie". Kilka kursów dziennie i ostatni np. po godzinie 16. Rewelacja... Rzęchy Transkatriny to zagrożenie życia i zdrowia dla pasażerów, że nie wspomnę o potwornym brudzie i syfie. Nie ma kontroli? Kto dopuścił ten złom do ruchu drogowego? Ostatnio jeden z busów kursował z wybitą szybą w drzwiach. Szkoda gadać...
Nikt nikogo nie zmusza do niczego tak jak w innych postach nie pasuje coś komuś to z buta. Nie wrzucać wszystkich do jednego worka. Widać że 20:21 powtarzasz się,pisane było do ciebie już a jak brak ci słów, to po co klapiesz ryjem jeszcze.
Pierdzie, ryja to masz ty, tak słyszałem na mieście chuju.
Nie musisz się przedstawiać, już wiedzą kim jesteś od dawna.
Człeku nikt ci nie każe jeździć busami, jeździj autobusami,taxi,rowerem lub z buta. Po drugie rządzić to najwyżej możesz sobie na kiblu jak ci dupa pozwoli.
Zwykły szary człowiek się odezwał i dobrze napisał jak komuś coś nie pasuje to z buta. Popieram
Robi się ciekawa dyskusja w tym temacie, są dość sensowne wypowiedzi, lecz zastanawia mnie fakt czy właściciel trans-katriny Pan Bąk nie jest przypadkiem spowinowacony z tym Panem co jest radnym w Sejmiku województwa i ma wpływ na komunikację(też nazywa się Bąk) chyba, że tylko podobne nazwiska. Dobry temat przed wyborami samorządowymi. A czy komunikacja powinna być darmowa w mieście-to tak, popierajmy tych radnych, którzy zadeklarują za poparciem tej decyzji. Donek
To się dowiedz, który z przewoźników w Ostrowcu oferował transport bez biletów i kto to utrącił.
Mogliśmy to mieć, serio.
Kto proponował darmowy transport w Ostrowcu??? Pierwsze słyszę.