Witam może jest tu kobieta na forum która jest gotowa na zabawę z dwoma facetami.
Trójkąt Bermudzki uaktywnił pył ukraiński - takie założenia wysnuł wybitny badacz zjawisk parapsycholobiologicznych Zajcew Admir. Co tak naprawdę dzieje się między Miami, Portoryko i Bermudami?
Według Lloyd's of London i amerykańskiej straży przybrzeżnej, pod względem procentowym liczba samolotów i statków, które zaginęły w obszarze Trójkąta Bermudzkiego,jest taka sama, jak w dowolnym innym miejscu na świecie.
Tylko kto w to uwierzy?
Ale panowie musza byc gejami tak zeby jeden drugiego podczas
Chyba o to chodzi, że lokalne gejozy chciały sobie prawdziwą kobietę pooglądać. Siusiak, to ty?
11:33. O, ho ho ho moja Zocho. Tak mi się znowu z wygłupami skojarzyło.
Trójkąt, to trójkąt, ten Bermudzki również w tym przypadku ma zastosowanie. Za mało czytałeś i widziałeś, twoja ignorancja nie może dziwić.
Dowcip: Od kiedy nasz nauczyciel przyprowadził na lekcje dwie prostytutki, aby wytłumaczyć nam budowę trójkąta, stałem się fanem matematyki.
Ja mam ochotę na trójkąt, myślę że we trzech dobrze się pobawimy.
Dajcie jakiś namiar na siebie ciasteczka ;)
Dowcip: Ciemniak pochodził z bardzo biednej rodziny i gdyby nie to, że urodził się chłopcem, nie miałby całe dzieciństwo czym się bawić.
Paranoiku, nawet tu dotarłeś ?
Jak tam wczorajsze chlanie ? Już cię puściło ?
Nie znajdziesz takiej , a nawet jak znajdziesz w ostatniej chwili się rozmyśli .
Jest takich kobiet sporo. Podobnie jak faceci chcieliby miec dwie kobiety, tak ona maja podobne fantazje. Ludzkie instynkty i potrzeby pragnienia sa podobne, kwstia ich aktywowania
Jest tez osiedle Trójkąt w Ostrowcu
Ponoć tam się psują samochody ;)
Jedna baba szła z zakupami do domu ,doszła
Dwa razy .
Mleko się nie zsiada .
I wiele innych dziwnych sytuacji ma tam miejsce
Foliowy mysle,ze od Janka muzykanta nie przeczytales nic oprocz teorii spiskowych.
Niech mi ktoś, a szczególnie FOLIARZ wyjaśni, co ma dla nas znaczyć jego nick?
16:15. Masz rację. To osiedle prawie takie samo, jak z dowcipów o Wąchocku, tylko nie ma sołtysa i jego córki. Reszta się zgadza. Osiedle oszołomów i debili.