Ale w wielowsi masz pewnie z chin naszpikowane niewiadomo czym,a za jakosc trzeba płacic i tak za tanie są
Poczekajcie dwa, trzy tygodnie, będą po 1,5zł ;)
na pasażu to normalni złodzieje lepsze ceny na bazarku na ogrodach a najgorszy z nich to ten palant w dresach co pali malboro
Na ul Polnej truskawki po 10 zl
Może KOJETA bo taka ksywe miał w szkole , ten szczupły z lekko skrzywionym nosem.Ktos mu go w latach 80tych wyprofilował też za jakieś krętactwa
Do 22,08 proponuje spróbowac tego miodu,kupic kawałek ziemi i spróbuj zobaczysz czy sa takie kokosy.Napewno po pierwszym sezonie odechcialo by ci się.Rok ok a nastepne cztery lata jeszcze trzeba dokładac do interesu.Ciekawe czy ktos by chcial pracowac za darmo?to dzieki takiemu państwu tak mamy ile trzeba włozyc żeby to wychodowac i niewiadomo czy koszty sie zwrócą niemówiąc o zysku.Ale jak były po 50 groszy za 1 kg to było ok a w sklepie 300gramów dżemu 4 zł.To tak jakby ktos płacil pracodawcy za to że pracuje u niego,niewiesz to niepisz głupot
hehehe wolę tego pana w dresach niż jego żonę/dziewczynę/współwłaścicielkę stoiska
kiedyś byłam u niego kupić w większej ilości jakieś warzywa (chyba pomidory 10kg), koleś zaczął szykować towar a kobita się drze: nie sprzedawaj, nie zgadzam się, co będziesz później sprzedawał?
zabił mnie ten tekst, ale ja się na handlu nie znam ;D
dobrana para krętów i tanich cwaniaków
TY TO LEPIEJ ZAMKNIJ MORD. MATOLE JE-B.ANY BO CIE KTOS MOZE PI,ER,DO,LNA,C A JAK TAKI JESTES W MORDZIE CWANY TO CZEGO PISZESZ Z ANONIMA IMBEBCYLU NIE PODOBA CI SIE TO NIE KUPUJ ,,
Ty jesteś cwaniak i świnia i kręt i szkoda mendo że się nie przedstawisz cwaniaczku.
Dzis kupiłem truskawki na Jana Pawła Warszawa od chłopa 5 zl kg
Ja dziś kupiłem po 5zł na polnej i widziałem po 5zł na bazarku
soku z żuka nie chcesz tylko troche zmartwiały
chłop to sam jesteś chamie z łostrowca