Wałęsa to TW Bolek, zwerbowany jeszcze, gdy był w wojsku. Ten drugi to Aleksander Kwaśniewski aka Izaak Stoltzman?
Nawrocki to kolejna marionetka w rękach Kaczyńskiego. Mówienie o tym, że jest niezależny to kpina.
Najważniejszym zadaniem Nawrockiego będzie ułaskawienie PISowskich przestępców.
Lepiej by brzmiało "kandydat PiS spoza PiS". Wiarygodniej.
Ostrowiec zawsze był czerwony. W 1990 roku w wyborach prezydenckich wygrał tutaj przywieziony w teczce z Kanady człowiek agentury, niejaki Stanisław Tymiński. Dostał najwięcej głosów, na drugim miejscu był tajny współpracownik służb PRL i syn UB-eckiego mordercy urodzonego w ZSRR, likwidującego podziemie AK.
Dopiero na trzecim miejscu znalazł sie Wałęsa. Co za wstyd!!!
Pielęgnując czerwone tradycje tez zagłosuje na - kogo? Na Trzaskowskiego, czyli syna tajnej współpracowniczki SB o pseudonimie "Justyna", która donosiła na polskich muzyk, kolegów z branży męża.
Piszesz, jak się domyślam o Aleksandrze Kwaśniewskim aka Izaak Stolzman?
Patron lewaków, dewiantów i słoików warszawskich.Najlepszy kandydat na dla Berlina,Moskwy i Sorosza.
* do wpisu z 07:46 na drugim miejscu chodzi o Cimoszewicza.
Ad słoików powiedziałbym:
słoików nawiedzonych i zmanierowanych przez lewaków. Dlatego mi ich żal.
wybierz sercem i rozumem a nie przekazem mediow dobro POLSKI JEJ TOZSAMOSC NARODOWA I SUWERENNOSC[ TYLKO KANDYDAT PRAWEJ STRONY
LOTNIK, w twoich wpisach jak zwykle nie wiadomo co "poeta miał na myśli" bo albo jest wybór sercem albo rozumem i ta prawa strona. Ja mam kibel z prawej strony,ale to właściwie to samo-wybieram.
Aleś Pojechał z tym kiblem
Ani śmieszne ani dowcipne
Tylko Nawrocki. Tęczowemu Rafalali Polacy powiedzą won. O wyniku zdecydują ludzie z małych miejscowości i wsi, którymi Trzaskowski gardzi. Będzie pełna mobilizacja, wiem, bo rozmawiam z ludźmi.
Tylko Nawrocki. Na Mentzena starsi nie zagłosują, nie wejdzie do drugiej tury.
"Nosze, mające pochodzić z Westerplatte, w rzeczywistości były elementem wyposażenia gdańskiego szpitala psychiatrycznego. Eksponat nabyło Muzeum II Wojny Światowej pod kierunkiem późniejszego szefa IPN Karola Nawrockiego." Takie kwiatki wyszły miesiąc temu, czyli zanim PiS zdążył poprzeć Nawrockiego, więc nie będzie, że nagonka. 25 000 zł za podróbkę. Analizy krwi na noszach to potwierdziły. Na takiego chcecie głosować? To gratuluję.