Nieprawda 19:54. Sam twardy elektorat PISu nie wystarczy i dlatego Nawrocki jest świetnym kandydatem, oprócz twardego elektoratu, który już się mobilizuje, sięgnie również po tych niezdecydowanych ale o konserwatywnych i patriotycznych poglądach.
Ciekawe czy też był inwigilowany pegasusem, może gdzieś są jakieś nagrania? ciekawe co ma za uszami oprócz Wielkiego Bu. A wybór padł na niego bo to chyba jeden z nielicznych bez zarzutów, a nie że kandydat obywatelski, myślący ludzie nie dadzą się nabrać. Czytam te wypowiedzi i dochodzę do wniosku, że nie wszyscy powinni głosować w tym kraju, bo idioci wybierają idiotów i koło się zamyka.
Widać nerwowość już nie tylko u Trzaskowskiego, ale też u wyznawców Koalicji 13 grudnia!
I słusznie, przeglądając internet i świetne opinie na temat Karola Nawrockiego, mają się czego bać.
Nie ośmieszaj się, w Polsce żyje więcej kobiet niż mężczyzn i wśród kobiet prowadzi Trzaskowski. Mamy praco żyć w kraju nie odstającym od reszty świata, kto nie chce średniowiecza, dziadostwa i afer wybierze mądrze. Jakie opinie? Nawet mu nie umieli napisać normalnego przemówienia tylko przetłumaczyli to Trumpa :) normalnie nowy drapieżnik się pojawił w polityce :)
Tak się składa, że wiele kobiet w Polsce popiera konserwatystów, ba, głosowały nawet na Konfederację! Wychodzi na to, że wolą żyć jak ich matki i babki, a nie wg nowych zasad, których piewcą jest m.in. Trzaskowski. Wielu kobietom nie pasuje zdjęcie krzyża, edukacja wg minister z programu 5-10-15, ciągłe pokazywanie 5% społeczeństwa LGBT we wszystkich rządowych mediach itd. Także nie licz na zbyt wiele głosów kobiet na twojego kandydata.
Kobiety przeważyły szalę zwycięstwa Tuska, i pójdą teraz głosować bo nie każda chce się cofać o setki lat do tyłu będąc sprowadzoną do roli sexrobotnicy we własnym domu, nie każdej pasuje, że PiS odszedł od konwencji stambulskiej, kobiety chcą same decydować o aborcji, o tym czy chcą być inkubatorami czy nie. Nowe zasady? Człowieku, świata z lat 80 i 90 już nie ma, o czym Ty piszesz? Sam dwie córki i chcę dać im wybór, zagłosuję na Trzaskowskiego właśnie dlatego, że nie wyobrażam sobie żeby dorastały w pislamabadzie, w strachu że policja będzie zaglądać im w majtki, w telefon i życie.
a ksiądz dobrodziej w sumienie... tylko Trzaskowski, rozwijajmy się
tylko Rafał. Jak można głosować na Alfonsa Nawrockiego
Alfonsa, oszusta i kolegę bandyty, ale w Republice mówią, że najlepszy, idealnie się wpisuje ten człowiek w partię, która go poparła. Nie oczekując myślenia od dupolizów prezesa nie zawiodłem się, chociaż tyle.
Co by nie było czaskoski wywodzi się z ugrupowania które zdradziło Polskę. Jak dla polaka jest skreślony.
13:19. W niedzielę,podczas wystąpienia kandydat powiedział o swojej wielkiej miłości do Ojczyzny jednocześnie dodając, że jest to miłość,której żona nie ma mu za złe.Spojrzał wtedy na żonę,a ona spuściła głowę.Pomyślałem, że chyba jakaś zdrada się ujawniła, a tu widzę, że jest grubo i hurtowo :)
18:27. Już się cieszę bo dawno nie byłem w sądzie no i wreszcie się poznamy, a ja w ramach sympatii załatwię ci odwóz na drogę powrotną taki bardziej służbowy:
Resortowy dupiarz jest guru postępowych, acz niemyślących o przyszłości Polski w dzisiejszym świecie jej mieszkańców. Chcą aborcji, zielonej energii, kolorowych kochanków itd. - to jest dla nich najważniejsze.
To już wolę konserwatywnego kandydata, w tych wyborach Nawrockiego.