do wpisu z 13;13 dlaczego admin to puszcza a blokuje normalne wpisy? a tys gosciu kim ? PRZEDSTAW SIE TEZ TAK LADNIE
Jam jest częścią tej siły, co wiecznie zła pragnąc, wieczne dobro czyni. Kumasz?
O 13:13 nikt nic nie napisal.
Ale mi to wybór... Dobrze że jest Mentzen. Przynajmniej jak zagłosuję to będzie czyste sumienie
Według dzisiejszych sondaży Nawrocki jest dopiero 5.
Zapowiada się Mentzen vs Trzaskowski
Oczywiście że Nawrocki wygra. Widać już strach w oczach Trzaskowskiego i bardzo dobrze. TVN i TVPO próbują atakować ale im nie wychodzi.
Bzdura 13:10. Większość kobiet głosowała na PIS, takie są statystyki.
https://dorzeczy.pl/kraj/571767/jak-glosowaly-kobiety-ogromne-zaskoczenie.html
Ubawiłeś mnie 12:13, naprawdę. Tak, jak rzekomo najwięcej kobiet miało głosować na Tuska a tu upss, głosowały na PIS.
W grupie kobiet najwięcej głosów zdobyło Prawo i Sprawiedliwość (33,4 proc.). Koalicja Obywatelska uzyskała wynik niewiele gorszy – 33 proc.
UPS?
12:13, możesz uświadomić innych, w czym Polska odstaje od reszty świata?
Kolejne spotkanie pana Karola Nawrockiego z wyborcami, duża przyjemność oglądania i słuchania tego co mówi i jak mówi. Medialny kartel z Czerskiej i Wiertniczej robi wszystko, aby na konferencjach prasowych wyprowadzić go z równowagi. Dziś znowu polegli. Jest fhuuurrrriaaa!!!!
Dziwny ten przekaz dnia mieliście dzisiaj z centrali PiS.
Ma być to co wcześniej:
"Pan dr Nawrocki jest bardzo pracowity i będzie prezydentem wszystkich Polaków!
Ten cały Trzaskowski jest leniwy i reprezentuje tylko zdrajców Polski!"
Coś pomyliłem?
2024-11-25, 14:37
Na pewno lepszy od Trzaska.Ale na pewno jeszcze nie ten najlepszy.
Tak naprawdę nie wiem co mówi Pan Trzaskowski
Np.bedzie bronił wartości katolickich czy je zwalczał?
Jest za Marszem Niepodległości czy jest przeciwko?
Itd.
A dlaczego ma bronić czy zwalczać wartości katolickie? Przypominam że żyjemy w świeckim kraju i jest wolność wyznaniowa więc Prezydent nie powinien zachęcać bądź zniechęcać do jakiejkolwiek wiary.