TVN już oficjalnie staje się stroną w sporze o Polskę!
TVN i POLSAT to telewizje niemiecko żydowskie i będą gnębić pracowitych Polaków, bo im Niemcy płacą za to.
A 12 lipca ubędzie mu do zera i pa pa. Będzie mógł spokojnie pojechać na narty np. w Alpy.
wybór Trzaskowskiego to rozbiór Polski.
To ja wpadłem na lepsze rozszyfrowanie skrótu:
TVP - Telewizja Viernego Popychadła.
I dopytam założyciela wątku. Dziwisz się, że największa i najstarsza telewizja informacyjna w Polsce chce przeprowadzić debatę prezydencką?
No i nie przeszkadza Ci, że finansowana podatkami wszystkich Polaków Kurwizja opowiada się po jednej stronie sporu politycznego? Przy tym wielokrotnie się ośmiesza - chociażby wymyśleniem Christiana Paula.
22:33-czego się spodziewałeś po trollu pisowskim? Tym bardziej przeraża umiejętność posługiwania się pisanym (i mówionym też) językiem polskim przez pisiorów, że na forum pewnie rzucili swoje najlepsze kadry.
22:38 - jesteś szlachetnym wyjątkiem pośród innych pisowskich trolli, bo piszesz składnie.
22:46-ja akurat trollem nie jestem. Tym bardziej pisowskim. Bawi mnie tylko udowadnianie im kłamstw i manipulacji.
O ile nie podpierasz się argumentami z podaniem źródeł, żeby każdy mógł sobie sprawdzić, to dla mnie jesteś trollem.
Tylko nie atakuj teraz, nie krzycz. Argumentuj ad rem.
22:56-odnoszę się zawsze przede wszystkim do danego postu. Jednak w przypadku, gdy ktoś mnie wyzywa, odwdzięczam się tym samym.
Posty piszę z pamięci i dlatego z reguły nie podaję linku. Jeżeli ktoś jednak oczekuje ode mnie podania źródła, to istnieje wyszukiwarka Google. Nie mam problemów z odnalezieniem odpowiednich danych.
Pozdrawiam!
Ja nie wyzywam, nie lubię tego. Linki podaję od razu, nie odsyłam nigdy do wyszukiwarki.
Dobranoc.
Szczujnia TVP informuje za to obiektywnie...nie jest zaangażowana po żadnej stronie politycznego sporu Haha
Źródło: wystarczy pooglądać 10 minut...
https://www.tvp.info/48743419/trzaskowski-mowi-o-zlodziejstwie-a-sam-byl-w-rzadzie-przy-ktorym-kradziono-50-mld-z-vat?fbclid=IwAR2dD4bUmy_ECsiUyCsKRqn6flHJ5eIHlzc_EeyN5UF3v0x-GX95Zyc43QA