Takich kłamstw..oczerniania NORMALNYCH POLAKOW. siania Nienawiści jak w TVPIS nie było po 89 roku.
tak tak tak, niewygosny link poszedł odnośnie jedynie słusznej i nieomylnej telewizji tvn to musiałeś kilka postów napisać, żeby zniknął na poprzedniej stronie.
https://www.facebook.com/notes/nagroda-z%C5%82otego-goebbelsa/tvn-kontra-internet/700485063490277/
W Tvn'ie za to cała prawda - całą dobę ;)) W TVP nie ma kłamstwa gościu 22:37. Może niektóre rzeczy są pomijane ale na pewno nikt nie kłamie. Pokazują za to dobre rzeczy, które inne stacje, takie jak TVN nie pokazują bo im nie na rękę.
Tu nie chodzi o politykę,nie o tvn24 ani o info,tylko o beznadziejny poziom programów TVN gorszego syfu chyba nikt nie produkuje
Kto chce to ogląda,kto nie chce nie ogląda
TVN fakty; tu dopiero jest propaganda!!! Jutro ludzie nie mogą zrobić zakupów, bo sklepy zamkniete. Kupują na zapas, bo się boją że nie wystarczy.Jakieś oszołomstwo. O Aferze PŻM ani mru mru, jak z resztą o większości afer.
Jak TVN mówi o sankcjach wobec Polski,to mam wrażenie że zaraz im się wymknie...nareszcie.Ledwo się powstrzymują.
Zgadzam sie Gosciem z 8:56 Tvn jak dla mnie to dno kultury i aspektow wychowawczych.Za to lubia szerzyc patologie
Dookładnie gościu 09:45 mam takie samo wrażenie i ta śmiertelniE poważna Pochanke.