Gazeta Ostrowiecka pozyskała ponad 56 000zł to nie dziwne że tylko chwali obecnych a krytykuje poprzedników. Zgodnie z zasadą kupiecką, kto płaci ten wymaga. A jak jest wz radiem Ostrowiec? Bo też rację ma tyłko jedna strona?
Zobaczymy ile wyrzucił Urząd Miasta na promocję. Zakładam,że podwójnie.
Skoro ten Puls był tak rzetelny to czemu Duda z pisem przegrali? sromotnie
Doczytaj, Duda miał większe poparcie ,więcej głosów niż Dębniak. Fakt radni pis polegli.
A ile obecni wydali na sport, bo w poprzedniej kadencji grzali temat ? Choć znali ,jako radni, stan finansów .
Przegrała prawica bo nie miała mediów.
Acha bo nie miała mediów to wiem dlaczego TvP dostało 2 miliardy zł teraz
w 2018 roku kiedy starostą był Duda wydano 877 677 na promocję - raport o stanie powiatu
str.16
O jaki zorientowany, to co weszło w skład tej promocji?
Nie mieli mediów i radni , członkowie pis byli mało zaangażowani.
21,18 podajesz ogólniki, sprecyzuj co weszło w skład promocji, żeby nie wprowadzać w błąd .
Zgadzam się z Tobą w 100%
21 32 pewnie wynagrodzenia dla osób odpowiedzialnych za promocje
Ktoś te gazetki po warzywniakach roznosić musiał, nie?
raport jest na stronie starostwa, poczytaj, np prasa lokalna i radia 117 055,PULS 137 764, a ile ludzi przy tym pracowało na etatach starostwa.I to też trzeba doliczyć do tych 877tys.
Na czyj koszt działała w roku wyborczym 2018 telewizja ostrowiecka związana z Agencją Rozwoju Lokalnego, koczująca w Ediudzie i pracująca na sprzęcie należącym do MCK ?
Nie mam raportu na stole a szukać nie mam zamiaru.Ty masz,a Wymieniasz Tylko media a reszta kwoty? Piszesz to chyba wiesz.Ja nie widzę tu przestępstwa.A dodam że zostawiono na koniec na koncie coś ponad 10 mln.
Fakt jest nastepujacy: wtedy władzę krytykowała opozycja i dzisiaj jest analogicznie ,opozycja bezie też krytykowała władzę, taka jest ta demokracja. Tamta władza to już historia, teraz liczy się dziś.