Lokator może zaparkować tyle samochodów ile tylko chce a nawet...każdy obywatel RP może zaparkować swój pojazd pod blokiem bo mu wolno, na tym polega demokracja a gawiedź niech gęby roztwiera i się gapi
takie jest polskie prawo
Jeśli komukolwiek to prawo nie pasuje to kupuje na własność działkę i tam może zaparkować tylko swój pojazd-innej opcji brak.
Pierdu pierdu ja postoje, coś ci się pomieszało.
Na Wspólnej ostatnio odholowali.
Jest jeszcze wewnętrzne prawo spółdzielni. To tak na wypadek, gdybyś nie wiedział ;)
Nasraj na wycieraczkę, to zawsze działa.
https://www.profinfo.pl/blog/wszystko-co-powinienes-wiedziec-o-hierarchii-aktow-prawnych-w-polsce/
Jakie to prawo wewnętrzne spółdzielni? :)
Ale tak konkretnie, skoro posługujesz się takim argumentem.
I nie odsyłał do wyszukiwarki, bo to ty podnosisz argument prawa wewnętrznego spółdzielni.
Dobre są karne kutasy na tak parkujących
Bo u wiesniakow jeszcze pokutuje poglad ze im wiecej aut tym wyzszy status spoleczny
Powiedzial ten co go niestać na żadne..:) sam jestes wieśniakiem ,sprawdz korzenie
Ja mam trzy jedno do pracy drugie na wyjazdy w dzień powszedni.A trzecim w niedziele i święta jeżdżę dostojnie, suvem nie z leansingu tylko kupionym za gotówkę
Stac mnie wieśniaku,możesz mi umyć jedynie...
A w rezultacie masz mniej niż zero
15.47 po co mam sprawdzac twoje korzenie, jesteś wsiurem i prawdopodobnie cie zatrudniam
Plebejskie ryje bez cienia intelektu mysla ze jak mają 3 gruzy na raty to coś znaczą hahahahah