I w tym problem że pewnie nazwali by mnie onucą.
Opłaca się bardziej niż kiedykolwiek.
Jesteśmy tylko potrzebni UE do zbytu towarów, tranzytu towarów, siły roboczej..nic pozatym
I znowu nowa afera korupcyjna w brukselskich elytach.
Wam nic się nie opłaca ale wielu Polaków skorzystało z unijnych pieniędzy by rozwijać swoje biznesy . Samorządy też odniosły wiele pożytku czyli my wszyscy
Siła robocza to miejsca pracy? Czyli pożytek.
Mieć pracę to całkiem fajna rzecz
Wiaczesław Mosze Kantor wykreślony z unijnej listy sankcyjnej. "Przyjaciel Putina może uzyskać wgląd w działanie Grupy Azoty", gdzie ma poprzez spółki 20% udziałow.
Ambasadorzy państw UE w piątek osiągnęli jednomyślne porozumienie w sprawie przedłużenia sankcji indywidualnych na Rosję - podał PAP za źródłem unijnym. Porozumienie stało się możliwe, gdy Węgry wycofały weto. Z unijnej "czarnej listy" wykreślono cztery osoby.
Pod tym zwolnieniem podpisał się również minister d/s europejskich Adam Szłapka.
Rezolucja nie ma skutków prawnych. Nie potrzebnie tyle wody lałeś.
Które to są lewackie języki klaunie??
Dzięki za przypomnienie gościu 11:30; ty czy ja wiemy o tym, ale pomysleć ilu ludzi błądzi a Polska słono za to płaci.
Polacy zafundowali sobie wysłannika z Berlina na premiera. Czy może byc większy wstyd i kompromitacja?!
Naród, dzieki któremu runął mur berliński dzis funduje sobie niemieckiego dowódce wojska polskiego!
10.24 klaun to cie wysrał parówo, ktore kraje są lewacke? To te jezyki przyglupie
Dokładnie. Ani wschód ani zachód. Nie musimy wybierać.
Głupoty piszesz 11:22. Propagandy nie siej!