Witam chcę zorganizowa młodemu jego 2 urodzinki. Nie mam pomysłu. Dotyczy to menu oraz prezentu. Może Ktoś z Was pomoże. Dzięki
Menu to zupki z Gerbera bardzo będą małemu smakować. Na prezent proponuje wypad na panienki spodoba mu się.
2 latka.... duzo bedzie z tego wiedziec :))))
gerber to syf, proponuje Bobowite :)
Musisz przeznaczyć co najmniej 6500 zł na takie urodzinki inaczej kicha będzie.
''Unholly' no takie ceny to może w Krakowie, ale w Ostrowcu to by coś taniej udało by się z organizować. No powiedzmy tak z 4 tyśe.
sobie robisz to nie dziecku! głupota już całkiem wam do dekla wali !!!
tort + normalne przyjęcie w domu, a nie jakieś lokale.. Boże co za czasy nastały. MENU musi być, lokal wynajęty..może samochód, specjalny strój i świeczki..
Się powodzi niektórym. Ja bym powiedział że Sheraton, kawior i francuski szampan - jak głupieć to na całego.
Myślę, że się w głowach poprzewracało. Jest na MTV taki durny program "Moje słodkie 16 urodziny"...tylko widzę, że tutaj mamusie dostają wściku....
Bo się mamusia pomyliła i chciała napisać - jak SOBIE zorganizować urodziny dwulatka. No i żeby się jeszcze przed koleżankami popisać.... bo dziecku to potrzebne jak pryszcz na ....
ja zamowilam tort zaprosilam chrzestnych i to wszystko.moje dziecko najbardziej z tego wszystkiego bawilo dmuchanie na okrąglo swieczki z tortu:) tez nie rozumiem co tu organizowac dwulatkowi jak dziecko w tym wieku tyle rozumie ze hej.tak jak mowicie mamusia chyba chce sie popisac przed kolezankami.. zal.pe el ;)
ja się tylko zapytałam o prezent albo jedzenie które ewentualnie też Młody może zjeśc a takie odpowiedzsi co dostałam to szczyt wszystkiego. Wielka krytyka czy ja cos złego napisałam?? wielkie dzięki nigdy więcej nic juz nie napiszę na tym forum. Skoro wy wiecie lepiej co "autor miał na myśli" to ok
Fajna z Ciebie matka, skoro nie wiesz jaki prezent ucieszyłby twoje dziecko!!!
xxl - co 2 letnie dziecko będzie wiedziało czy pamiętało?
Zdjęcia zrobisz, na kamerę nagrasz i kiedyś tam puścisz..Takie dziecko cieszy się z jakiegokolwiek prezentu.