xxl nie przejmuj się na tym forum to standard tu większość to zgorzkniali bezrobotni albo tacy którzy sie nudzą w pracy( a jaka praca taka płaca więc się wyżywają)
A co do urodzinek to najlepiej fikoland mała salka zabaw.
My tylko wnioskujemy to co widzimy. Napisałaś to tak a nie inaczej. I zapytam...to Ty nie wiesz co Twoje dziecko może jeść?
unhollyseth - nie,mama nie wie - ale każdy forumowicz ma z pewnością dziecko w tym wieku i dokładnie wie :) to po prostu miało być samodowartościowanie - więc nie ma co dalej ciągnąć wątku....
obojętne co zrobisz. i tak dzieciak uśnie akurat gdy Ty będziesz sie sposobić na wielkie wejście:)))
Beznadziejna pomoc... Jesli wogole tak mozna nazwac to co pisza niektorzy. 2-latek i gerberki... Co za madry dietetyk to wymysla... Szkoda komentarza.
Droga mamo 2-letniego jubilata.
Jakis czas temu organizowalam 1 urodziny mojej coreczki w Klubie Malucha Bambi i jestem bardzo zadowolona. Mam male mieszkanie wiec nawet kilka osob to juz tlok dlatego zdecydowalismy sie na lokal. koszt calosci imprezy to 200 zl. Bawilo sie nas prawie 20 osob bo maluchy zoslaly z rodzicami i wszyscy swietnie to wspominaja. Naprawde polecam.
Taaa, maluchy to napewno będa świetnie wspominać, do samej osiemnastki przynajmniej;).Bo przecież na 100 % wszystko zapamietały i zrozumiały.
To że rodzice chcą się rozerwać i imprezkę zrobić ( sobie przede wszystkim ) to zaden grzech, ale wystarczy przyznać "z okazju urodzin mojego dziecka robimy imprezę dla znajomych", bo takiemu maluszkowi to impreza potrzebna jak umarłemu kadzidło;/
Puste jestescie mamusie drogie.
Idac waszym torem... Po co dziecku przyjecie z okazji chrzcin, komunii.. przeciez dopiero po 18-ce cos zapamieta...
Pozwolcie ludziom myslec za siebie i zacznijcie wyznawac zasade jesli moge to pomoge a nie tylko jesli moge i nie moge to i tak zaszkodze!
Gdyby mamusia,która założyła wątek, myślała za siebie, to by wiedziała co lubi jeść je dziecko i jaki prezent sprawi mu radość!!!!!!!!!!!!!!!
A ty droga mamusiu-gosciu jestes pewna ze twoje dziecko nie chcialoby spedzic czasu na zabawach przygotowanych specjalnie dla niego i jego ruwiesnikow, w milej rodzinnej atmoswerze i innym miejscu niz dotychczas? Tak genialnie znasz swoje dziecko??
Kto pyta i szuka czegos nowego moze i bladzi ale idzie w dobrym kierunku... Kto narzeka i tylko potrafi krytykowac zawsze i tylko sie cofa!