Urolog...proszę o polecenie dobrego urologa w Ostrowcu lub okolicach. Za info bardzo dziękuję.
Raczej spoza trzeba szukać. W kielcach jest kilku dobrych fachowców.
Ziarek - prywatnie w Ożarowie lub Lipsku, ale też przyjmuje gdzieś w Ostrowcu- nie wiem jednak gdzie. Był kiedyś w Krasnalu
Masz chłopie do wyboru: Zarzycki, Długosz , Łukaszewski, Ziarek, Witek i.td. Wypróbuj wszystkich i wyrób sobie zdanie sam, bo kontakt z lekarzem to bardzo indywidualna sprawa- no wiesz jeden lubi blondynki a drugi teściową
Uciekaj do Kielc. Tam cię potraktują jak człowieka.
W Carincie jest dużo super urologów,z Kielc,Radomia, Czerwonej Góry, Starachowic,na NFZ . Naprawdę fachowcy,zadzwoń na rejestrację i uzyskasz info
Uny nie majo co robić w Kielcach, Radomiu, Czerwonej Górze. Starachowicach to se przyjeżdżajo do nasego bantustanu
Do 5:29 myślę że nie dlatego że nie mają co robić tylko że w Ostrowcu nie ma urologów,jak masz pisać głupoty to lepiej nie pisz nic.Oby Tobie nie była potrzebna żadna pomoc,bo tacy jak ty będą Ci odpisywać głupoty.Pozdrawiam
Nadal trzeba uciekać od ostrowieckich? Muszę zrobić przegląd i nie chcę partacza karmić.