Moj kolega z ławki miał zepsute prawie wszystkie zeby . Niezbyt ładnie tez pachniał . Dlatego postanowiłem sobie wejść do lasu
Korzeń był twardy a Zosia patrzyła na niego oczami zasłoniętymi szkłami z pcv.Zresztą w całym domu unosił sie odór nowego linoleum,które wyglądało na stare.Dzwonek u drzwi zapowiadał powrót upierdliwca,który został wygoniony w pizdu i pewnie wrócił z pamiątkowymi magnesami na lodówke.Korzeń też miał dosyć.Chciał być usunięty,zbesztany,opluty,obdarty z resztek godności,chciał byc wolny za wszelką cenę-nawet taką,która kosztowałaby jego korzeniowe życie.Nie mógł dłużej patrzec na pare migdałków-blizniaków,starych esbeków,które teraz wybielały sie sodą kaustyczną.Inna,nowobogacka biała hołota zębowa,też patrzyła na korzenia z wyższością.Korzeń miał dosyć.Pamiętał,jak uczył to gówniarstwo wejścia w życie,pamiętał jak uzmysławiał im,że butelki z piwem nie wolno gryźć.Zęba na tym zjadł,a towarzystwo teraz pełne pogardy dla weterana korzenia kapie się w pascie po kilka razy dziennie.Wypierdalam-rzekł korzeń.
Jakiś adres lub kontakt?
Ja rwalem u Leberowskiej,robi szybko i dobrze trudne przypadki,tylko troche za drogo jak na ostrowiec,ale tez polecam.
Na nfz ul.slowackiego chyba to opiekun.polecam dr makowskiego
Na NFZ Sala - Rutkowska
Przychodnia Opiekun Słowackiego 60
Szybko,sprawnie ,bezboleśnie
Kiedys mozna bylo usuwać na ,,Rawce" zęby a teraz lipa,niema jak dawne czasy
Takie przypadki to tylko pani doktor Witkowska, ale nie wiem czy teraz przyjmuje.
Jak sam korzen to Leborowska.Mnie usuwala korzen wrosniety w dziaslo.Bardzo delikatna,wszystko bezstresowo.Dobre podejscie do pacjenta i umiejetnosci.
Usuwałam ostatnio korzeń zęba u dr Witkowskiej. Przyjmuje i polecam.
podajcie proszę gdzie przyjmuje dr Witkowska?
może nr telefonu ?
Już podaje ; 007 lub *0700
Gdyby nie ta blizna pod okiem to byłbym piekny *,* I te ostre rysy twarzy gnojówka
dr Witkowska, os. Pułanki 7 /42, tel. 604 598 865