Psychopata z vectry,zwany również paranoicznym dzieciakiem nadaje teraz z T-mobile i udaje niewiniątko.
Dobrze, że to nie o mnie, bo dopiero włączyłem komputer, gdyż też milion razy tak zostałem nazwany. Cieszę się, że jest nas wielu, ale za to ciemniak, postać z piekła rodem, jest tylko jeden i znienawidzony przez wszystkich:)))
Gdyby nie było tu ciemniaka13, forum jak dawniej byłoby na poziomie. Ten cham wprowadza ferment i stały klimat konfliktu o wszystko. Należy wyeliminować dziada raz na zawsze.
Myslisz psychopato ze ludzie rozumu nie maja jak ty i uwierzą w twoje prowokacje?
O czym ty gadasz? Wystarczy przeczytać wpisy z wczoraj w wątku o pojedynku ciemniaka z LuDu. Tam jest pełen obraz, co ciemniak potrafi i jakim jest dnem społecznym.
Też uważam, że gdyby na tym forum nie było Ciemniaka i Felki , to byłaby całkiem inna bajka. Chciałoby sie wchodzic. Pogadac, podyskutowac. Niestety z nimi nie jest to mozliwe, bo zaraz wszystko sprowadzają do jdnego poziomu. Czyli do dna. Nic tym ludziom nie pasuje. We wszystkich tematach sa madrzejsi.Za bardzo idealizują Boga. Ja rozumiem ze mozna byc wierzacym, ale być wierzącym a byc nawiedzonym, to ogromna róznica. Oni oboje sa nawiedzeni. Spójrzcie, praktycznie kązdy wątek jaki jest na tym forum, jest przez nich odwiedzany i komentarz obowiazkowo zostawiony. No kurcze, czy naprawde na wszystkim sie znaja? Watpie.
Za bardzo idealizują Boga? A to ciekawe. I mówisz, że wierzysz w Boga? A jaki jest on wg. Ciebie?
Tematu Boga przy fanatykach takich jak ciemniak13 i felice123 nie wolno poruszać. Teraz będą sobie Nim wycierać swoje zdradzieckie mordy.