Od czwartku obowiązuje nakaz noszenia maseczek w miejscach publicznych. Pamiętajcie! MASECZEK JEDNORAZOWYCH NIE NALEŻY UŻYWAĆ WIELOKROTNIE I ZARAZ PO WYKORZYSTANIU, W ODPOWIEDNI SPOSÓB ZDJĄĆ I WYRZUCIĆ DO ŚMIECI. WIELOKROTNE UŻYWANIE TEJ SAMEJ MASECZKI MOŻE PROWADZIĆ DO SAMOZAKAŻANIA DROBNOUSTROJAMI NAGROMADZONYMI NA MASECZCE PODCZAS UŻYTKOWANIA!!!!!! Tradycyjny polski spryt oszukania wszystkich i korzystania z maseczek jednorazowych wielokrotnie, może się przyczynić do rozwoju epidemii zamiast jej hamowania.Jakoś dziwnie boję się, że nie wszyscy wezmą sobie to do serca, a potem sami za to zapłacą chorobą.
Założycielowi wątku chodzi o to, żeby kolejne rozporządzenie rządu PIS kontestować i snuć różne podstępne teorie na ten temat, nie mające żadnego uzasadnienia w rzeczywistości, ale budzące u nie myślących wątpliwości. Oto chodzi. Nalezy podkreślić, bo gdyby to było zarzadzenie opozycji byłoby OK !
09:57. Skąd ty, detektywie z bożej łaski wiesz o co mi chodziło i piszesz to jako pewnik?Nie każdy ma schizofrenię polityczną, jak ty znany PISopato, któremu nawet jedzenie i wydalanie, to procesy polityczne. Poproś psychiatrę o mocniejsze leki.
kłamiesz skunksie, nie nakaz noszenia maseczek tylko zakrywania twarzy.
Też słyszałam, że nakaz maseczek. Biznes jes biznes.Ja mam bluzę z kapturem i z przodu przykrywka od garnka, dobrze ściągam troki i idę.
Ujadania i snucia teorii spiskowych ciąg dalszy. Chciałem tylko przekazać, co mówią autorytety epidemiologiczne na temat noszenia jednorazowych maseczek wielokrotnie, że to niebezpieczne, ale oczywiście dostałem joby, bo jakby inaczej, to róbta, co chceta i pocałujta mnie....gdzie chceta.
A tą przykrywkę od garnka to co ile mam wyparzać? Nie chciałabym być zagrożeniem dla nikogo.
Nie zapominaj dowcipasie, że ten się śmieje prawdziwie, kto się śmieje ostatni. Z durniami nie ma co dyskutować. Niech żyją jak chcą na własne ryzyko.
do gościa z 6:02 tylko pamiętaj aby spryskać spirytusem od strony wewnętrznej,na zewnątrz też można.
jeszcze coś Ci dodam; nie wsiadać za kółkiem od razu po dezynfakcji
Jest w dzisiejszym Echu Dnia Ostrowiec artykuł pt."Gdzie musimy zakładać maseczki i jak robić to poprawnie". Dedykuję go gościowi z godz.09:57 i temu, który pieszczotliwie nazwał mnie skunksem. A teraz odwalta się ode mnie i na drzewo pawiany:)
łatwa do uszycia i noszenia maseczka:
https://demotywatory.pl/4991763/Polecane-do-pracy-i-na-zakupy
Ta chyba nada się od czwartku?