Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

UWAGA!!!

Ilość postów: 38 | Odsłon: 2224 | Najnowszy post
  • UWAGA!!!

Jeśli ktoś, tak jak ja, zacznie polemizować z płatnym, pisim trollem tego forum, musi się liczyć z inwigilacją komputera oraz uszkadzaniami jego działania, czego ja doznaję od pewnego czasu, a w ostatnim czasie szczególnie. UWAGA!!!! Aby ingerować w działanie czyjegoś komputera trzeba mieć jego IP, którym dysponuje operator, inkasujący comiesięczny abonament za korzystanie z internetu i za zachowanie tajemnicy danych(RODO) oraz właściciel TEGO FORUM, który ma wgląd do IP. Niezwłocznie zgłoszę mój problem na Policję, bo mam wszystkie dane na zasobach programu antywirusowego.Jestem w posiadaniu danych, kto usiłował pozbawić mnie moich praw obywatelskich i zastraszyć. Uprzedzam, zrobię z tego aferą krajową.

Gość
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: UWAGA!!!

ro jest teraz władza absolutna zdolni są do wszystkiego

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Odp.: UWAGA!!!

Ale ty mi zaimponowales, to ty figura jakaś anonimowa

Gość_He
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

Aleś wymyślił.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Po co te śmichy, chichy debila? Ja jestem poważnym, konkretnym człowiekiem. Konkretnie spotkamy się w Prokuraturze i wtedy, jeśli będzie z czego pośmiejemy się razem.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Aha.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 13

18:38, problem w tym, że w niczym nie przypominasz poważnego, konkretnego człowieka.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Może podobnie, jak ty? Tu dziewczynka, tam dziewczynka, a żona i dzieci w domu.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 6

Pisz z telefonu i danych komorkowych

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

18:43. Dlaczego mam to robić? Mam legalną kablówkę i wolno mi się wypowiadać legalnie, a nie w konspiracji. Ja już wiem, kto odpowie przed prokuratorem, ale piszę po to, by Was ostrzec.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Ja nie wchodzę na strony XXX. Przez IP nikt mnie nie zaatakuje, bo operator ma firewalla.

Nawet dzieci to wiedzą.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Gratulacje, ale ja jestem prawnikiem i nie muszę się znać na krętych ścieżkach informatyków, bo ty się nie znasz na moich krętych ścieżkach.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Zapomniałeś założycielu watku o inwigilacji Forum za czasów PO/PSL? Ile to numerów IP znalazło się na policji.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

A możesz mi powiedzieć, co mnie to obchodzi?

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

No to zobacz zalozycielu watku jak to jest gdy nie mozesz miec swojego zdania np . na temat lgbt - bo taki jeden z drugim uwaza ze , on ma wieksze prawo od ciebie ! Albo po wyrazeniu opinii na temat jednego narodu - zostaniesz nazwany antysemita ! Wiesz zalozycielu watku jak setki tysiecy ludzi sie czuje majac zalozony kaganiec - bo jesli sie go zdejmie pojdzie sie siedziec ! Nie czyn drugiemu co tobie niemile .PUNKT WIDZENIA ZALEZY OD PUNKTU SIEDZENIA Kazdy patrzy ze swego punktu siedzenia wiec ma inne pole widzenia . WAZNE JEST BY SOBIE NAWZAJEM NIE ZASLANIAC POLA WIDZENIA .!

Gość_Benia
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Napisz może o co Ci chodzi na spokojnie. Wiele jeszcze jest do zrobienia w mieście OSTROWIEC.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Jak można poważnie dyskutować z kimś kto wszędzie widzi pisich troli,przecież to jakis paranoik.

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 19

Jezeli odpowiedzial mi zalozyciel watku , to niech napisze o co jemu wlasciwie chodzi , bo straszy sadem , prokuratura itp . Poza tym informuje nas , ze jest prawnikiem , czyli duzo moze ? , co prawdopodobnie ma wywolac w nas tu piszacych strach i obawe .No to jesli juz , to moglby sie pan prawnik chocby nickiem podpisac , a nie tak z goscia leciec !

Gość_Benia
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Kamo Polska Kamil Pastuszko
Branża: Elektryczne usługi
Dodaj firmę