Jeśli ktoś, tak jak ja, zacznie polemizować z płatnym, pisim trollem tego forum, musi się liczyć z inwigilacją komputera oraz uszkadzaniami jego działania, czego ja doznaję od pewnego czasu, a w ostatnim czasie szczególnie. UWAGA!!!! Aby ingerować w działanie czyjegoś komputera trzeba mieć jego IP, którym dysponuje operator, inkasujący comiesięczny abonament za korzystanie z internetu i za zachowanie tajemnicy danych(RODO) oraz właściciel TEGO FORUM, który ma wgląd do IP. Niezwłocznie zgłoszę mój problem na Policję, bo mam wszystkie dane na zasobach programu antywirusowego.Jestem w posiadaniu danych, kto usiłował pozbawić mnie moich praw obywatelskich i zastraszyć. Uprzedzam, zrobię z tego aferą krajową.
Ale ty mi zaimponowales, to ty figura jakaś anonimowa
Po co te śmichy, chichy debila? Ja jestem poważnym, konkretnym człowiekiem. Konkretnie spotkamy się w Prokuraturze i wtedy, jeśli będzie z czego pośmiejemy się razem.
18:38, problem w tym, że w niczym nie przypominasz poważnego, konkretnego człowieka.
Może podobnie, jak ty? Tu dziewczynka, tam dziewczynka, a żona i dzieci w domu.
Pisz z telefonu i danych komorkowych
18:43. Dlaczego mam to robić? Mam legalną kablówkę i wolno mi się wypowiadać legalnie, a nie w konspiracji. Ja już wiem, kto odpowie przed prokuratorem, ale piszę po to, by Was ostrzec.
Ja nie wchodzę na strony XXX. Przez IP nikt mnie nie zaatakuje, bo operator ma firewalla.
Nawet dzieci to wiedzą.
Gratulacje, ale ja jestem prawnikiem i nie muszę się znać na krętych ścieżkach informatyków, bo ty się nie znasz na moich krętych ścieżkach.
Zapomniałeś założycielu watku o inwigilacji Forum za czasów PO/PSL? Ile to numerów IP znalazło się na policji.
No to zobacz zalozycielu watku jak to jest gdy nie mozesz miec swojego zdania np . na temat lgbt - bo taki jeden z drugim uwaza ze , on ma wieksze prawo od ciebie ! Albo po wyrazeniu opinii na temat jednego narodu - zostaniesz nazwany antysemita ! Wiesz zalozycielu watku jak setki tysiecy ludzi sie czuje majac zalozony kaganiec - bo jesli sie go zdejmie pojdzie sie siedziec ! Nie czyn drugiemu co tobie niemile .PUNKT WIDZENIA ZALEZY OD PUNKTU SIEDZENIA Kazdy patrzy ze swego punktu siedzenia wiec ma inne pole widzenia . WAZNE JEST BY SOBIE NAWZAJEM NIE ZASLANIAC POLA WIDZENIA .!
Napisz może o co Ci chodzi na spokojnie. Wiele jeszcze jest do zrobienia w mieście OSTROWIEC.
Jak można poważnie dyskutować z kimś kto wszędzie widzi pisich troli,przecież to jakis paranoik.
Jezeli odpowiedzial mi zalozyciel watku , to niech napisze o co jemu wlasciwie chodzi , bo straszy sadem , prokuratura itp . Poza tym informuje nas , ze jest prawnikiem , czyli duzo moze ? , co prawdopodobnie ma wywolac w nas tu piszacych strach i obawe .No to jesli juz , to moglby sie pan prawnik chocby nickiem podpisac , a nie tak z goscia leciec !