Benio nie przywiązuj wagi do bzdur, którymi tu niektórzy straszą. On jest taki prawnik jak ja lekarz.
Benia 100% racji! żeby nie było że jestem gołosłowny takie oto ostrzeżenie dostałem dzisiaj:
http://img.liczniki.org/20190720/FB_IMG_1563638786273-1563645356.jpg
Zapomniałeś dodać, że jesteś antyNwo i wierzysz we wróżki i smoki.
Ale to ty jesteś raz Benią, a raz antkiem/obecnie gościem. Możesz się już nie wysilać. Rozpracowano cię.
Moga mnie blokowac ile chca , ale myslec mi nie zabronia - Nic im to nie da - bo nue zmieni to ani mojego ani kogokolwiek innego do zmiany zdania na pozytywne dla tego narodu
Felice -wez ty sie ode mnie odpierwiastkuj - pisalam pod nickiem :goscka Benia , teraz skrocilam - Benia Idz spac bo widac , ze poznonocne godziny ci szkodza , bo masz jakies psychdeliczne projekcje . Paszla !!!
Dziecko ju ci pisalam idz spac !!! Paciorek nie zapomnij.zmowic , chociaz nie wiem czy wy jechowi sie modlicie i do kogo - cos tu ostatnio jakies kazania zapodalas A antynwo czy jak mu tam mam tyle wspolnego co z toba felicjanko To moj ostatni wpis do ciebie EOT
Twoje kręte ścieżki Paranoicznego Dzieciaka przyprawiają jedynie o śmiech i politowanie. Prawnik, który śledzi ciemniaka na forum przez kilkanaście godzin dziennie i słucha Kwiatkowskiego - idola nastolatek.
Śmiechłem :) Leżę :)
Łooo, strach się bać. Weź leki bo gwiazdorzysz.
Już pisałem o tych włamaniach i uszkadzaniach mojego komputera właśnie w tym wątku. Troll niczego nie zrozumiał i bawimy się dalej. Ciekawe, czy jak będzie musiał za to odpowiedzieć, też będzie takim wesołkiem?
Chłopcze, naucz się podstawowej obsługi komputera i nie wchodź na strony XXX, a twój komputer będzie jak nowy.
Co ty z tymi dziwnymi stronami?Zapewniam cię, że nie mam takich potrzeb, jak ty, wszechstronnych. Tak lubisz "dzieciaki" i nawet mnie też nazywasz dzieciakiem. Coś musi w tym być.....
Jedyne co masz uszkodzone - to mózg.
chłopie !!! ty masz mózg uszkodzony !!! i nie strasz ludzi,twoje iq to >0