Wystarczy wpisać w Google hasło SEKTA KATECHUMENAT, aby być ostrożnym i uważać na oszustów aktywnych w Ostrowcu i na tym forum pod różnymi postaciami.
Pod hasłem SEKTA NEOKATECHUMENAT w sieci mnóstwo informacji.
Rzeczywiście, włos się na głowie jeży. Ciekawe ilu ludzi w naszym mieście udało się ogłupić i wyczyścić im konta w banku w zamian za "życie wieczne"?
Paranoiczny dzieciaku, znowu leków nie brałeś ?
Ciemniaku12 mówisz o tym, że przestałeś udawać Felkę i stąd jej nie ma? Bo nigdy nie istniała.
Nie, że paranoiczna parówa tęskni za Felką i zakłada takie oto wątki.
Co ty z tymi "parówami", chamiaku pospolity? Jednak jest coś w tym, co mówią, że lubisz młode paróweczki.
Nie mówiłem, że śmieć niesegregowany i ciemniak zapyziały? Od rodziców, to wara, chyba, że lubisz masaż twarzy, kanalio.
Paranoiczny dzieciaku, Felice123 jak najbardziej istnieje tylko teraz ma ważniejsze sprawy niż użeranie się z Twoją paranoją. Ciemnak12 od dawna się już nie odzywa, to tylko Ty ciągle widzisz go we wszystkich wpisach. Powtarzam, bierz leki regularnie a będzie dobrze.
Załatw mi ciemniaku12 życie wieczne. Ile to kosztuje u was? Podaj stawkę. "Ciemniak od dawna się nie odzywa". Chyba pęknę ze śmiechu. Przecież całymi dniami czuć jego smród na forum, bo takie ma zadanie zlecone przez sektę.
Narazie to tylko twoj smrod roznosi sie po forum.Pozatym ujadasz niczym wsciekly pies paranoiku.
Od ciebie ciemniaku12 się nauczyłem. Jesteś moim mistrzem w kundlim ujadaniu. Cieszysz się? Wreszcie masz jakieś życiowe osiągnięcie;);) Bystrzacho buuuuuuhahaha, żebyś ty jeszcze miał odrobinę intelektu, to nie ujadałbyś na okrągło, tylko robił przerwy, a ty dzień i noc. Fajnie, mam nadzieję, że kiedyś skończy się to dla ciebie tragicznie i w akcie zgonu napiszą - zatrucie własnym jadem, nadmierna eksploatacja organizmu ujadaniem, zgon nagły:):)
Nigdy twgo nie robił. Istnieję. Dlaczego mnie prześladujesz?