Uwaga na tego czuba. Przemieszcza się z zawrotnymi prędkościami, wyprzedza na przejściach itp. Sytuacja trwa już dłuższy czas a gdzie jest policja ? Patrząc na to co wyprawia ten gówniarz dojdzie do tragedii.
Czarne bmw 4 ze strzelającymi wydechami.
Trafi kosa na kamień
Przylozyc mu soccer kicka na jape
Do strzelającego wydechu policję trza wzywać.. ludzie ogarnijcie się..
Nie do wydechu, czytać nie umiesz?
Ten wydech słychać na znaczną odległość. Dziwne że policja nie reaguje a nie mówiąc już o "stylu jazdy"!
Taaa.. już policja jedzie na sygnale bo jeden troll nawiedzony usłyszał głośne pierdnięcie sąsiada lub jakiś młodzik puszkę kopnął. Macie zwichrowane mózgi i za dużo wolnego czasu którego nie umiecie wykorzystać a jedyny cel to dowalić drugiemu
To ten syn ksiedza?
Policja ma ważniejsze sprawy na głowie. Policji priorytetowa sprawa to jest łapanie meneli pijących na przystankach autobusowych,pod sklepem,czy też łapaniem alimenciarzy czym ostatnio bardzo chwalą się w mediach społecznościowych. Prawo chore,aby tylko statystyki się zgadzały że coś policja robi.
09:40 A ty po ch.j tu jesteś?
Ta marka przyciąga psychopatów
wczoraj widziałem tego debila jak próbował driftować na skrzyżowaniu z bałtowskiej w kierunku kauflanda
A jakaś mądra głowa myśli, że chodzi o wydech :)
Ja także o mało nie wjechał na mnie ale nagrane na kamerce mam
Mam nagrane na kamerce jak na siłę wymusił i o mało nie wjechał na mnie
To nam nic nie da, że tu piszesz. Policja jest od tego.
Dokładnie wczoraj wiejski drifter wściekał się na Jana Pawła, Bałtowska wieczorem ok 21.30
Jeździcie z kamerami, więc zamiast pisać na forum,wyślijcie film na policję.