A bo on jeden , jest kilku takich artystów na mieście
Tak jeżdżą szybko ale "bezpiecznie".
Naprawdę nikt kto zauważy jego wyczyny nie jest w stanie zadzwonić na policję i wskazać lokalizację gdzie dostał zaćmienia umysłu, zanim dojdzie do nieszczęścia? Wyślą radiowóz znajdujący się najbliżej i jak przetrzepią jego ulepa, na pewno coś znajdą, bo nie ma siły żeby jego ulep był w pełni sprawny.
Ciekawe czy po Warszawie by się tak jeden z drugim popisywał. Nawet po Kielcach pewnie nie potrafią fujary.
Widziałem dwa dni temu tego debila, wyprzedza nawet na przejściach dla pieszych cwaniaczek. Żeby tylko kogoś nie zabił, ewentualnie jak się sam zutylizuje jak ten przed Nową Słupią to tylko może czyjeś życie uratować.
No i widać że nie macie pomysłu na spędzenie wolnego czasu.. wszystko wam przeszkadza.. żyjcie sobą a nie czyimiś problemami. Durnie
Jak pirat drogowy ma nie przeszkadzać?
A gdzie tatusz tego łepka. Niewidzi co wyprawia?
To nie są czyjeś problemy bo przez to przejście może przechodzić MOJE dziecko.
Nie wypuszczaj dziecka.. zresztą już nie długo każdy rodzic nie puści..zachodnia moda nadchodzi..haha
Ty chyba jesteś odłączony od rzeczywistości. Przecież to może być twoja matka lub ty sam. Ludzie to debile.
A dorwać dziada ktoś go pewnie zna
Pewnie w pizdodresorurkach z łbem w kapturze, strach sie bac
Chetnie mu wyjebie na ryj
Opłata za parkowanie w Paryżu największych samochodów typu SUV zwiększy się trzykrotnie - zdecydowali mieszkańcy francuskiej stolicy w referendum. Nowe stawki będą dotyczyły odwiedzających miasto.
Nie widać związku :(
Przez pasy przechodzę trzymając w ręce przedmiot którym łatwo wycelowac w przejeżdżające auto. :)
Wyceluj se w ten pusty dzban zwany łbem.
No i kolejny dramat z udziałem bmw a w Ostrowcu na co czekają z tym dresem.