wektra predkość teraz 1.88 do niecałych 4.Ma być 8.To już drugi watek.Dlaczego kasujesz maąre watki a takie jak damskie majtki nie??????
ja tez mam w umowie 8 i prawie mam
http://www.speedtest.net/result/1181214752.png
Wrzuć swojego linka z speedtest.net jak ci wychodzi
jest masakra 0.98/0.24 a od piątku miałem mieć 8. cud jest ogólnie. byłem w biurze i jutro też będę... pozdrawiam
już nie raz był wątek o prędkościach w tym Vecktry w umowie masz wyraźnie napisane do 8 a między 00:00 a 12:00 jest16.Nie zawsze musi tyle być/Test przeprowadza się beż obciążenia sieci.W szczególności przy /zalecane/ zamkniętych programach antywirusowym i firewallem,a już na pewno nie podczas pobierania filmów czy innych aplikacji za pomocą P2P/torrenty itp choć moje pomiary podane pod zdjęciem talara robione były przy aktywnym antywirusie Panda a także aktywnych programach TuneUP Utilites ,Spybot S&D
Godz 6.07 dzis 3.92 ile brakuje do twoich 16 .Nigdy tyle nie miałem.
a jeszcze jedno vectra chodzi przez Karte sieciową ,połączona przez USB tłumi i byc może tak masz i to jest przyczyną
ja już mam złóż co masz za problem ja zawsze składam przed dostarczeniem i nic się nie dzieje chyba wiesz ile płacisz policz sobie ale napewno przekracza 760 zł jeśli płacisz po 64,90
Ja dziś dostałem faktury. Daty wystawienia są takie jak płatności. Tylko jedna zagadka- dlaczego te faktury nie mają pieczątki i nie są przez wystawiającego imiennie podpisane?
Vectra w Ostrowcu nic nie wie ja tam już nie zawitam już jak nie miałem 8 to zadzwoniłem do biura obsługi 58 742 65 00
w 10 minut po telefonie już miałem ok i do tej pory mam już ponad rok.
Jak będziecie dzwonić naszykujcie mac adres bo będzie potrzebny do naprawienia.
zainteresowani vectra w promocji do 31 marca 2011 internet 24MB wraz z pakietem złotym TV umowa na 3 lata cena 100 zł.Istnieje możliwość pobrania 2 dekodera kaucja jednorazowa 100 zł potem 10 zł opłata co miesiąc .Razem 110 przy w/w umowie.
aktualnie takie osiągi
Ostatni Wynik:
Szybkość Pobierania: 22820 kbps (2852.5 KB/sec )
Szybkość Wysyłania: 2136 kbps (267 KB/sec )
Internet wifi 8Mb (noc 16MB), pakiet złoty telewizji 117 kanałow, dekoder HD, internet mobilny 1Mb, telefon stacjonarny to wszystko za 99zł na 24 miesiace plus aktywacja 100pare złoty... dość atraktcyjna oferta chyba ? Ktoś skorzystał?
Do mnie dziś dzwonił konsultant z ofertą. I zastanawiam się. Tylko bez telefonu. Wtedy 95 zł.
nie taka zła sam teraz za 1Mb plus złoty pakiet płace coś ok 94zł wiec jakby nie patrzeć
a jak to jest z tym internetem mobilnym czy to jest razem w abonamencie czy dodatkowa oplata?
wie ktos?czy moze to jest tak jesli aktywuje to dopiero naliczaja mi oplate?