nie orientujecie sie przez ile trwa ta promocja ze sa wszystkie programy telewizyjne tz, hbo canal+bo wczesniej to bylo chyba 2 miesiace a teraz??
to nie w ramach promocji a trwa to w moim przypadku teraz ok 14 dni od pobrania dekodera
Czy ktoś może dostał już telefon (aparat telefoniczny) do vectry? bo już 3 tygodnie czekam a oni wciąż mówią że nie mają
:) też nie a co najfajniejsze to ciągle przekładają instalacje nowego pakietu
trzeba iść do biura i ostro na nich najechać i powinni przyjechać w moim przypadku poskutkowało, swoja drogą obsługa tam jest "bardzo uprzejma" nr telefonu który jest na protokole przekazania sprzętu jest w ogóle nie aktywny
Dostał już ktoś aparat telefoniczny z vectry? Jak na razie to dostałem tylko błędna fakturę
7.92 Mb/s download
0.36 Mb/s upload
Pomiar z 22.00
Jak masz modem podpięty kablem USB to nie będzie więcej niż 3 Mb/s
A ja mam tyle z vectry
Ostatni Wynik:
Szybkość Pobierania: 23154 kbps (2894.3 KB/sec )
Szybkość Wysyłania: 2129 kbps (266.1 KB/sec )
sprawdź sobie prędkość na stronie www.speedtest.net
U mnie o godz. 11.00
ping 19 ms
download speed 15,57 Mbps
Upload 0,37 Mbps
U mnie chodzi jak trzeba. Jak na tym teście też wychodzi ci mniej niż powinno, to dzwoń do vectry-miałem to samo- przyszykuj sobie numer z modemu - masz go m.in. na boku pudełka z modemu i na naklejce z tyłu modemu, bo będzie potrzebny. Mogą gadać bzdury typu zmień kabel sieciowy na usb albo odwrotnie, ale u siebie i tak ci poprawią. Miałem to samo.
Zmiana kabla USB na sieciowy (RJ 45) to nie bzdura. Na USB mam download 3 Mb/s przez całą dobę, a na RJ 45 16 Mb/s (od 24.00 do 12.00) i 8 Mb/s (od 12.00 do 24.00)
Jak Wam dzisiaj działa internet z Vectry? U mnie straszna słabizna.. Powinno być 8 Mb, a jest do 1 Mb. Właściwie to jest tak od 2 dni