Czy ktoś wreście coś zrobi z weselami w restauracji Venus grają tak głosno ze słychać na pół miasta..Nie rozumiem miło posłuchać fajne piosenki ale człowiek chciałby spać po 22 godzinie niektórzy muszą spać bo mają rano obowiązki.Ostatnio w Venus organizowane wesela słychać bardzo głosno ze nie idzie spać mieszkając niedaleko CZY TAK WOLNO, Fajna gra muzyka i miło posłuchać ale nie po nocy co za dużo to chyba niezgodne z prawem.
Ogarnij się człowieku przecież to na uboczu.............znowu konkurencja żal........
Nie całkiem na uboczu dużo domów jest wokół a wieczorem echo niesie tym bardziej że chyba coś zmienili bo dawniej tak weczorami nie było słychać tylko prźyjemna cichutką muzykę a teraz słychać jakby wesele było u sąsiada zresztą przezyłby to bo to raz w życiu a tam co sobotę . Widać załoga Venus ciągle siedź na forum i kaźdego natychmiast krytykuje kto cos pisze przeciwko pracodawcy. Ale juz postanowione nastepna tak głosna impreza i około północy powiadomimy odpowiednie słuzby my tez pracujemy i mamy prawo do odpoczynku . Wesela niech odbywają się nie mam przeciwko temu nawet fajnie posłuchać muzyki ale nie po nocy . Proszę gościu z 20.40 poprosić o powrót pracodawcy do poszanowania ciszy i prawa i zmiany lokalizacji muzyki by grała w lokalu a nie na zewnątrz.
Bo teraz jest ciepło i chyba wesela organizują w tych dużych namiotach to i dźwięk się niesie.
Tak niech organizują ale nie każdy w okolicy chce być uczestnikiem wesela.
Najbliższy dom 500m od lokalu ... Ludzie dajcie spokój, co ja mam powiedzieć jak wyglądając z okna w kuchni widziałem kucharzy z Hokus Pokus potem Sfinksa i Platinum (w sumie nie wiem kto to był, ogólnie obsługa) ?? Zamykam okno i spać a nie truć na forum jak to mi źle bo gdzieś daleko coś słychać. Jak przeszkadza to zgłoś to służbom a gwarantuje ci, że nic nie zrobią bo wszystko jest ok. Jak dyskoteka 20m od mojego bloku była ok to lokal na Kilińskiego tym bardziej.
Jak nic nie zrobią? Ciekawe czy ma pozwolenie na granie na dworze? Zresztą co mnie to obchodzi ze jest ciepło. To niech sobie klimatyzacje założy. A jak nie ma kasy to nikt nie karze prowadzić tego biznesu.
Na policję zgłaszać do skutku, jak dyżurny nie będzie chciał to imię i nazwisko. I zaraz się za nich wezma.
Ja mam mieć spokój a jak nie chcą mieć w środku to niech w ogóle nie prowadzą biznesu.
Przynajmniej w okolicy można było za darmo potańczyć i pobawić się w gry weselne.
Mogę oglądać kucharzy co mi tam przeszkadzają oni nie hałasują na pół miasta bo mają prywatkę.
Jak nic nie zrobią? Ciekawe czy ma pozwolenie na granie na dworze? Zresztą co mnie to obchodzi ze jest ciepło. To niech sobie klimatyzacje założy. A jak nie ma kasy to nikt nie karze prowadzić tego biznesu.
Na policję zgłaszać do skutku, jak dyżurny nie będzie chciał to imię i nazwisko. I zaraz się za nich wezma.
Ja mam mieć spokój a jak nie chcą mieć w środku to niech w ogóle nie prowadzą biznesu.
Powinni takie mordownie jak Hokus Pokus, Sfinks potem Platinum zamknąć i dobrze że zamknęli. Nie dość że ta durna w porównaniu do weselnej muzyka odmóżdża bawiącą się tam naćpaną młodzież w dresach to jeszcze przeszkadza otoczeniu. I ci młodzi pod wpływem nie dość że się sami leją to jeszcze mogą zrobić krzywdę niewinnemu jak im się nie spodoba.
A Ty co...................pracownik człowiek żali się na to ze mieszaninę lokal naszych praw i mając lokal w środku miasta dokucza sąsiadom żal. .....
miało być nieszanuje lokal praw
Brawo będzie premia za czujność i obronę pracodawcy .
Trzeba się zastanowić czy to robota konkurencji bo dlaczego nie ma problemu z inni lokalami to co.... zmowa konkurencji czy tylko ten lokal zawsze coś nabroi i zepsuje na weselu.
Jaka konkurencja? Człowieku grają na wolnym powietrzu i wiadomo że będzie 10 razy głośniej. Komuś zabrakło wyobrazni. Tzn komuś z venus. Rozumiem że maja nas mieszkańców gdzieś, ale my tak tego nie odpuscimy. Ja nie będę leczyl się na nerwice czy u laryngolog, bo ktoś chce na moim zdrowiu zarobić.
Nerwica? Laryngolog? Laryngolog, serio? Robert, to jak blisko Venus Ty mieszkasz że 100dB miałeś w domu że słuch Ci mogło uszkodzić :D