Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Venus - głośno po 22:00

Ilość postów: 123 | Odsłon: 8466 | Najnowszy post
  • Venus - głośno po 22:00

Czy ktoś wreście coś zrobi z weselami w restauracji Venus grają tak głosno ze słychać na pół miasta..Nie rozumiem miło posłuchać fajne piosenki ale człowiek chciałby spać po 22 godzinie niektórzy muszą spać bo mają rano obowiązki.Ostatnio w Venus organizowane wesela słychać bardzo głosno ze nie idzie spać mieszkając niedaleko CZY TAK WOLNO, Fajna gra muzyka i miło posłuchać ale nie po nocy co za dużo to chyba niezgodne z prawem.

Gość_NIEWYSPANY
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Venus - głośno po 22:00

To zainwestuj w zatyczki do uszu.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Odp.: Venus - głośno po 22:00

Ogarnij się człowieku przecież to na uboczu.............znowu konkurencja żal........

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Nie całkiem na uboczu dużo domów jest wokół a wieczorem echo niesie tym bardziej że chyba coś zmienili bo dawniej tak weczorami nie było słychać tylko prźyjemna cichutką muzykę a teraz słychać jakby wesele było u sąsiada zresztą przezyłby to bo to raz w życiu a tam co sobotę . Widać załoga Venus ciągle siedź na forum i kaźdego natychmiast krytykuje kto cos pisze przeciwko pracodawcy. Ale juz postanowione nastepna tak głosna impreza i około północy powiadomimy odpowiednie słuzby my tez pracujemy i mamy prawo do odpoczynku . Wesela niech odbywają się nie mam przeciwko temu nawet fajnie posłuchać muzyki ale nie po nocy . Proszę gościu z 20.40 poprosić o powrót pracodawcy do poszanowania ciszy i prawa i zmiany lokalizacji muzyki by grała w lokalu a nie na zewnątrz.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Bo teraz jest ciepło i chyba wesela organizują w tych dużych namiotach to i dźwięk się niesie.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Tak niech organizują ale nie każdy w okolicy chce być uczestnikiem wesela.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 9

Najbliższy dom 500m od lokalu ... Ludzie dajcie spokój, co ja mam powiedzieć jak wyglądając z okna w kuchni widziałem kucharzy z Hokus Pokus potem Sfinksa i Platinum (w sumie nie wiem kto to był, ogólnie obsługa) ?? Zamykam okno i spać a nie truć na forum jak to mi źle bo gdzieś daleko coś słychać. Jak przeszkadza to zgłoś to służbom a gwarantuje ci, że nic nie zrobią bo wszystko jest ok. Jak dyskoteka 20m od mojego bloku była ok to lokal na Kilińskiego tym bardziej.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Jak nic nie zrobią? Ciekawe czy ma pozwolenie na granie na dworze? Zresztą co mnie to obchodzi ze jest ciepło. To niech sobie klimatyzacje założy. A jak nie ma kasy to nikt nie karze prowadzić tego biznesu.

Na policję zgłaszać do skutku, jak dyżurny nie będzie chciał to imię i nazwisko. I zaraz się za nich wezma.

Ja mam mieć spokój a jak nie chcą mieć w środku to niech w ogóle nie prowadzą biznesu.

Gość_Robert
            Zgłoś
            Odpowiedz

Przynajmniej w okolicy można było za darmo potańczyć i pobawić się w gry weselne.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 16

Mogę oglądać kucharzy co mi tam przeszkadzają oni nie hałasują na pół miasta bo mają prywatkę.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 17

Odp.: Venus głosno po 22

Jak nic nie zrobią? Ciekawe czy ma pozwolenie na granie na dworze? Zresztą co mnie to obchodzi ze jest ciepło. To niech sobie klimatyzacje założy. A jak nie ma kasy to nikt nie karze prowadzić tego biznesu.

Na policję zgłaszać do skutku, jak dyżurny nie będzie chciał to imię i nazwisko. I zaraz się za nich wezma.

Ja mam mieć spokój a jak nie chcą mieć w środku to niech w ogóle nie prowadzą biznesu.

Gość_Robert
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 24

Powinni takie mordownie jak Hokus Pokus, Sfinks potem Platinum zamknąć i dobrze że zamknęli. Nie dość że ta durna w porównaniu do weselnej muzyka odmóżdża bawiącą się tam naćpaną młodzież w dresach to jeszcze przeszkadza otoczeniu. I ci młodzi pod wpływem nie dość że się sami leją to jeszcze mogą zrobić krzywdę niewinnemu jak im się nie spodoba.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 7

A Ty co...................pracownik człowiek żali się na to ze mieszaninę lokal naszych praw i mając lokal w środku miasta dokucza sąsiadom żal. .....

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 8

miało być nieszanuje lokal praw

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 13

Brawo będzie premia za czujność i obronę pracodawcy .

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 14

Trzeba się zastanowić czy to robota konkurencji bo dlaczego nie ma problemu z inni lokalami to co.... zmowa konkurencji czy tylko ten lokal zawsze coś nabroi i zepsuje na weselu.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Jaka konkurencja? Człowieku grają na wolnym powietrzu i wiadomo że będzie 10 razy głośniej. Komuś zabrakło wyobrazni. Tzn komuś z venus. Rozumiem że maja nas mieszkańców gdzieś, ale my tak tego nie odpuscimy. Ja nie będę leczyl się na nerwice czy u laryngolog, bo ktoś chce na moim zdrowiu zarobić.

Gość_Robert
          Zgłoś
          Odpowiedz

Nerwica? Laryngolog? Laryngolog, serio? Robert, to jak blisko Venus Ty mieszkasz że 100dB miałeś w domu że słuch Ci mogło uszkodzić :D

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
13 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -