Mieszkam od kilku lat w tej okolicy i zabawy weselne były do przyjęcia z lokalu leciała cichutko muzyka ale gdy postawiono tu namiot do lokalu to słychać muzykę bardzo głośno nawet przy zamkniętych oknach co jest irytujące w nocy.
Co to kogo obchodzi że dziala lokal? ma być cicho jest cisza nocna,chcą grać niech wytlumią i po sprawie.Ma być cicho kazdy ma prawo do ciszy nocnej
W nagrodę za wzorowy komentarz możesz pójść i pomóc im pozbierać śmieci leżące niedaleko ich posesji. Mnie byłoby wstyd zapraszać znajomych do domu w którym tuż za rogiem ktoś podjeżdża wywrotką i ukradkiem wypier... gruz na łąkę. Przecież to widać z okien, właściele nie mają za grosz poczucia estetyki? Tylko dej hajs i spierdelej? :)
Dzisiaj wyjątkowo głośno z tego Venus. Wesele weselem, ale jakiś umiar powinien być.
Z całym szacunkiem dla par młodych niech chucznie obchodzą swoje święto ale dlaczego okolica ma po 22 nie mieć prawa do odpoczynku przy otwartym oknie. Właściciele powinni zlikwidować wesela pod namiotem i wybudować taki budynek by muzykę można wyciszyć a okolica by odpoczeła. Dawniej gdy wesele było w środku w budynku to słychać było cichutką muzykę i to nawet było przyjemne a dziś mamy wrażenie w nocy jakbyśmy byli uczestnikami tej uroczystości.
To trzeba samemu interweniowac zebrac podpisy a nie pisac tu na forum,bo tak to nic niezrobicie
a wy zesta wszystkie tam takie spracowane ze hej
Tyle lat istnieje Venus i teraz dopiero wam hałas przeszkadza? Przeszkadza wam hałas to się wyprowadź, gdziekolwiek indziej. Ptaki, samochody, kosiarki przeszkadzają, wszystko przeszkadza. Do dziczy, lub na odludzie też pewnie znajdzie się coś co będzie przeszkadzać, np : cisza. Psychiatrę czas odwiedzić już najwyższy czas.
Księżniczka wybudowała sobie dom i teraz czas na to by sąsiedzi wyburzyli swoje ;) Faktem jest, że jeszcze przed srandemią muzykę słyszałem nawet i siebie. A to spory kawałek. Na początku myślałem, że to jakaś potupajka na rynku.
Hałas wczesniej byl nieduzy jak niebylo namiotów ,to z namiotów dochodzi taka glosna muzyka 13:44,zlikwidowac namioty i bedzie ok.
Można było interweniować zanim powstało
Można interweniować teraz
Ale w odpowiednich instytucjach a nie na forum
Fakt faktem że to przeszkadza, ciekawe gdybym, ja tej parze młodej podjechał na ulice i puszczał metal gdy oni tańczą do disco polo i akurat idą na jednego, czy by im to pasowało? Przecież mi wolno, a jak im nie pasuje to niech robią wesele na pustyni.