widziałem reklamy no to więc będzie nowa pizzeria. Tam gdzie kiedyś był bar, nadół po schodkach, obok szkoły językowej
a jaka to będzie pizzernia?
Na razie zaczyna się jakoś tajemniczo...
jak to w przychodni? czy obok?
wchodzi sie z boku budynku tam gdzie agencja reklamowa. Wystruj ładny, tv piwko jedzenie dobre dużo i ceny przystępne. Byłem i widziałem a nazywa się Pizza na maxa
Ja sobie zamówiłem dziś kebaby no i przyznaje że zjadłem ze smakiem jadłem kebaby różne i polecam Tesco i Pizza na Maxa
http://www.pizzanamaxa.pl/page1.php
To chyba tam gdzie kiedyś był bar CZARDASZ.
trzeba sprobowac, moze ktos kosztował juz pizze i sie jakos wypowie ? Lepiej nie brac w ciemno
Polecam goraco! Wlasnie zjadlem kebaba zestaw i kebab duzy i naprawde bardzo dobry duzo skladnikow, swieze wszystko i co najwazniejsze bardzo smaczne, istotna role gra tez cena, ktora w porownaniu do innych lokali jest niska, bylo to moje pierwsze zamowienie z pizzymax, ale jestem przekonany ze nie ostatnie.
Co do pizzy to ani wyśmienita, ani niedobra. Solidny placek który można od czasu do czasu zjeść :) Bardzo dobry natomiast sos indyjski :)
prywata
Kebab pyszny, pizza średnia, ale najważniesza jest dbałość o klienta. A w tej pizzerni spotkała mnie bardzo miła niespodzianka. Oby tak dalej.