Dwa dni bez polityki.
Bezcenne
co oznacza, ze nie bedzie dostępu do tego forum! I nie będziemy mogli tu pisac!
Będzie trochę spokoju a na tapetę wróci znowu koronawirus. I tak w koło Macieju.
A w niedziele na wybory - tylko nie ma gdzie
Na te, które się nie odbędą, co jak zapowiada Kaczyński okażą się nieważne!
Nowy prezes Sądu Najwyższego taki ma wydać wyrok!
A kto nim ma być? Jakieś nowe "odkrycie towarzyskie" prezesa?
Póki co jest p.o. pan Zaradkiewicz.
A umie gotować, jak ostatnie odkrycie towarzyskie, pani Przyłębska?Jeśli tak, to ma szanse.
Jego specjalnością są grzybki w różnych wersjach, ha ha ha
Ciekawe co by zrobili w przypadku złamania ciszy wyborcze, w tych wyborach science fiction, co to mają się nie odbyć, ale mają być unieważnione mimo tego. Czy złamanie ciszy wyborczej też będzie unieważnione?Kuwa, łapiecie się jeszcze w tej paranoi?
Bardzo mi zależy, aby oddać głos na Prezydenta Dudę. Gdzie mam szukać wykazu obwodów wyborczych, bo nigdy nie głosowałem, a teraz bardzo mi zależy, bo poczułem obowiązek obywatelski. Ktoś może podać mi namiar na ten wykaz obwodów wyborczych w wyborach 10 maja?
Nikt nic nie wie, gdzie szukać tych wykazów. Bardzo mi zależy. Liczę na działaczy PIS wypowiadających się na forum. Ciemniak13, Felice123 liczę na Waszą pomoc.
Nie świrujcie koderaści. Nie chcieliście w niedzielę wyborów to ich nie będzie ale i tak nic to nie zmienia. Odbędą się w lipcu albo czerwcu i wygra je prezydent Duda.
Jak to nie będzie wyborów, to co Sąd Najwyższy będzie unieważniał. Przestań mnie wprowadzać w błąd, bo ja poważnie chcę głosować w niedzielę, a jak wprowadzą ciszę wyborczą, to już się nie dowiem. Felice była w komisjach wyborczych i też nic nie wie?
Felice123 dlaczego nie odpowiadasz? Piszesz w innych wątkach, a ja czekam i milczysz. Czy to przystoi tak bogobojnej osobie, jak ty?
Nie jestem Felice123 kodziarski trollu 13:48.
Nie udawaj głupszego niż jesteś 13:20.