Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

W najbliższą sobotę i niedzielę (9 i 10 maja) formalnie będzie obowiązywać cisza wyborcza.

Ilość postów: 33 | Odsłon: 702 | Najnowszy post
  • W najbliższą sobotę i niedzielę (9 i 10 maja) formalnie będzie obowiązywać cisza wyborcza.

Dwa dni bez polityki.

Bezcenne

Gość
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: W najbliższą sobotę i niedzielę (9 i 10 maja) formalnie będzie obowiązywać cisza wyborcza.

co oznacza, ze nie bedzie dostępu do tego forum! I nie będziemy mogli tu pisac!

Gość_keramzyt
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Odp.: W najbliższą sobotę i niedzielę (9 i 10 maja) formalnie będzie obowiązywać cisza wyborcza.

Będzie trochę spokoju a na tapetę wróci znowu koronawirus. I tak w koło Macieju.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: W najbliższą sobotę i niedzielę (9 i 10 maja) formalnie będzie obowiązywać cisza wyborcza.

A w niedziele na wybory - tylko nie ma gdzie

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Na te, które się nie odbędą, co jak zapowiada Kaczyński okażą się nieważne!

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Nowy prezes Sądu Najwyższego taki ma wydać wyrok!

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

A kto nim ma być? Jakieś nowe "odkrycie towarzyskie" prezesa?

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Póki co jest p.o. pan Zaradkiewicz.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

A umie gotować, jak ostatnie odkrycie towarzyskie, pani Przyłębska?Jeśli tak, to ma szanse.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Jego specjalnością są grzybki w różnych wersjach, ha ha ha

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

Odp.: W najbliższą sobotę i niedzielę (9 i 10 maja) formalnie będzie obowiązywać cisza wyborcza.

Ciekawe co by zrobili w przypadku złamania ciszy wyborcze, w tych wyborach science fiction, co to mają się nie odbyć, ale mają być unieważnione mimo tego. Czy złamanie ciszy wyborczej też będzie unieważnione?Kuwa, łapiecie się jeszcze w tej paranoi?

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Bardzo mi zależy, aby oddać głos na Prezydenta Dudę. Gdzie mam szukać wykazu obwodów wyborczych, bo nigdy nie głosowałem, a teraz bardzo mi zależy, bo poczułem obowiązek obywatelski. Ktoś może podać mi namiar na ten wykaz obwodów wyborczych w wyborach 10 maja?

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Nikt nic nie wie, gdzie szukać tych wykazów. Bardzo mi zależy. Liczę na działaczy PIS wypowiadających się na forum. Ciemniak13, Felice123 liczę na Waszą pomoc.

Gość_wyborca
          Zgłoś
          Odpowiedz

Nie świrujcie koderaści. Nie chcieliście w niedzielę wyborów to ich nie będzie ale i tak nic to nie zmienia. Odbędą się w lipcu albo czerwcu i wygra je prezydent Duda.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Jak to nie będzie wyborów, to co Sąd Najwyższy będzie unieważniał. Przestań mnie wprowadzać w błąd, bo ja poważnie chcę głosować w niedzielę, a jak wprowadzą ciszę wyborczą, to już się nie dowiem. Felice była w komisjach wyborczych i też nic nie wie?

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Felice123 dlaczego nie odpowiadasz? Piszesz w innych wątkach, a ja czekam i milczysz. Czy to przystoi tak bogobojnej osobie, jak ty?

Gość_wyborca
                Zgłoś
                Odpowiedz

Nie jestem Felice123 kodziarski trollu 13:48.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 11

Nie udawaj głupszego niż jesteś 13:20.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Auto Handel JaryCars
Branża: auto handel
Dodaj firmę