Świetnie, że twoje pociechy zadowolone. Ciekawe czy będziesz zadowolony jak wyjadą z Ostrowca, bo tu nie znajdą pracy
Czas z tym skończyć wkoncu
Śmieją się w twarz że was doją.
Lepiej jeść za darmo kiełbaski w mieście bez długu jak słuchać w zadłużonym Kunowie gwiazdy disco polo za miliony Sławomira
To sprawdź zadłużenie spółek miejskich w mieście bez długu i przemyśl swoją wypowiedź :)
Spółka miejska MEC gdzie głównym udziałowcem jest skarb państwa i doprowadza spółkę do bankructwa bo doi z nas kasę.Ale dobrze że otworzyli dodatkową spółkę i ominiemy pisowską propagandę,ale oni będą doić i nakładać na samorządy następne podatki
To napisz ile rocznie tej kasy doją i z jakiego tytułu. Doja to Ci z Rady Nadzorczej po 40 tysięcy zł rocznie.
A przepraszam, w 2022 r. pobierali dla siebie honorarium w wysokości 51 tys. zł rocznie na osobę (4,2 tys. miesięcznie).
WIekszościowym udziałowcem jest miasto ostrowiec. Nigdy NFOŚiGW nie posiadał większościowych udziałów https://rejestr.io/krs/10670/miejska-energetyka-cieplna
Przecież to Unia Europejska wymysliła te opłaty za emisję CO2. Ciepłownia na gaz emituje o połowę mniej dwutlenku węgla niż ciepłownia na węgiel.
17.06 zupelnie ja Piss
Miałem dokładnie to samo napisać. Jak będą dorosłe to ich piknikami w mieście nie zatrzymasz. Praca, firmy, inwestycje- to jest potrzebne by to miasto się rozwijało. Festyny fajna rzecz, ale tym ludzi nie zatrzymasz.
Dziecko zachwycone festynem. A jak dorośnie, pracy poszuka gdzie indziej. Emeryt też zachwycony festynem. A że dzieci i wnuki w Anglii, w Warszawie, we Wrocławiu, szkoda, że nie za często ich widuje. Ma festyn na pocieszenie.
I po raz kolejny was wydmuchali dmuchawce.
Moja córka przyjechała z wawy i powiedziała że tu taka większa wieś się zrobiła.
Spakowałaś jej słoiki w drogę powrotną?
21;16 córeczka warszawianka a mamusia na wsi mieszka, wyprowadzić się trzeba...
21:16 niestety, ubyło pewnie z 30 tys. mieszkańców, miasto kiedyś pełne młodych ludzi, autobusy jeździły przepełnione. Teraz autobus niczym wielka taksówka, kilkoro pasażerów, kierowca i pustka
Już niedługo będą skomleć o głos widać po zmianie koszulek . Myślą że ludzie dalej dadzą się oszukiwać.