Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 34

Odp.: w Starachowicach 160 osób straci pracę

Droga głupia opozycjo może byście się zajęli ile miejsc pracy załatwił Pan prezydent dla mieszkańców. A gdzie Ostrowczanie muszą dojeżdżać za pracą.Najpierw TOS a póżniej KWW żadnej większej firmy do Ostrowca nie sprowadzili nawet strefy ekonomicznej na starej hucie nie otworzyli,jak w Starachowicach

Gość_czarny
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                    • Odp.: w Starachowicach 160 osób straci pracę

Bo p. Górczyński zamiast działać, raczej woli mity tworzyć, czy też tylko się do nich odwoływać, jak wtedy, gdy mówił o Midasie....symbolu głupka zresztą.

Felice123
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 32

crazymann80 czy obelgi "Felice123" "pajacu", "oszołomie" i inne, będą tolerowane przez ciebie, bo jakoś osobie podpisującej się tym nickiem nie odgrażasz się i nie straszysz? Znowu podwójne standardy?

Gość_???????
                Zgłoś
                Odpowiedz

Prawda nie jest obelgą. Politycznej poprawności nie uznaję. Rzeczy trzeba nazywać po imieniu. Ty vectra jesteś oszołomem i pajacem...nie od dziś. Łazisz za mną na tym forum już ponad półtora roku, toteż miałam okazje do obserwacji. Musisz to wreszcie ogarnąć. Dasz rade. :))

Felice123
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

*radĘ

Felice123
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 39

Droga głupia opozycjo może byście zajęli się ile miejsc pracy załatwił Pan prezydent dla mieszkańców. A gdzie Ostrowczanie muszą dojeżdżać za pracą Najpierw TOS a póżniej KWW żadnej większej firmy do Ostrowca nie sprowadzili nawet strefy ekonomicznej na starym hucie nie otworzyli , jak w Starachowicach.

Gość_czarny
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

P. Górczyński zamiast działać, raczej woli mity tworzyć, czy też tylko się do nich odwoływać, jak wtedy, gdy mówił o Midasie....symbolu głupka zresztą w kontekści "pierszej łopaty" wbijanej pod potrzeby przenosin jednej z firm z miejsca na miejsce.:))

Felice123
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 44

12:22. Źle liczysz, w poprzednim wcieleniu, czyli jako "ciemniak12" przed laty przepraszałeś mnie na forum za rynsztokowe inwektywy skierowane wobec mnie w zupełnie niewinnym temacie. To było 5-6 lat temu. Od tamtej pory datuje się nasza "przyjaźń", a ja poznaję cię w każdym wpisie, podobnie jak taką jedną "gwiazdę". Taki dar boży i talent, a może nawyk zawodowy.....?

Gość_???????
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Mylisz się ...kłamiesz zapewne też. :))

Felice123
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Mówiłem ci już, że z psychicznie chorymi nie umiem rozmawiać? To teraz ci mówię i olewam cię komisyjnie, kumasz? Tobie potrzeba dobrego psychiatry psychiatry, a to zupełnie nie moja specjalizacja. Dbaj o siebie i pamiętaj, że zawsze możesz liczyć na promotorów hahahahaha

Gość_???????
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

12:54, a ta komisja to kto? Nie wiem dlaczego, ale jak czytam twój bełkot, zaraz na myśl przychodzi mi powiedzenie... dać małpie brzytwę...

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 36

Nic nie mam do Felice123 więc dlaczego mam się jej odgrażać ? Obserwując wątki na forum widzę za to że ciągle za nią łazisz i próbujesz obrażać, przyznam że w dość niewybredny sposób, pisząc czasem takie bzdury że aż śmiech człowieka ogarnia. Nie dziwi mnie zatem jej reakcja na dane słowa i myślę, że na jej miejscu zachowałbym się podobnie, nazywając rzeczy po imieniu. To nie są żadne podwójne standardy tylko działanie w myśl starego porzekadła "Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie...".

crazymann80
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

No i tu muszę się z tobą zgodzić. Osobnik podpisujący się "Felice" jest zawsze inspiratorem wszelkiego typu krytyki, osądzania i oceniania wszystkich w Ostrowcu, a nawet w całej Polsce, w tym w Starachowicach;-). Wystarczy mieć inne zdanie i już się jest pajacem, heretykiem..... Ile lat można znosić obelgi? Tu przyszedł czas na twoje porzekadło "Jak Kuba Bogu.....". ale tego już dyskretnie nie zauważasz. Szkoda czasu. "Felice" ma silnych promotorów, jak widzę, a mnie to właściwie wisi i powiewa...... Przynajmniej mam jasność sytuacji. Żenada, to delikatnie powiedziane.Nie będę nabijał kasy właścicielom forum. Niech sobie sami radzą. Powodzenia.

Gość_???????
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

O tak...najsilniejszych ...z pewnością. Chwała Panu, bo jeśli "Bóg z nami, którz przeciwko nam.":))

Felice123
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 46

Ty śmierdzący bolszewiku z vectry chamsko atakujesz kązdego kto ma inne poglądy jak ty.

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Ci co pracują w firmach produkcyjnych/przemysłowych wiedzą, że spada liczba zamówień na ich wyroby. Tylko nie wszyscy potrafią to dobrze i rozsądnie ocenić.

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
                    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 50

Nie napisałem że Felice123 jest inspiratorem krytyki. Czytaj ze zrozumieniem, jeśli oczywiście potrafisz. Odwracasz kota ogonem, taka to już Twoja taktyka. Mnie nic do tego, dopóki mnie nie atakujesz nie mam powodu się bronić. Przyglądam się wszystkiemu z boku.

crazymann80
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Puste Pały na forum oszalały zamiast pisać do rzeczy każde z nich jak Ropucha skrzeczy. umówcie się na solo to będzie za naszą wolą,wtedy forum będzie treściwe a nie puste i jadem sączące to na Fele to na caryzmana czy na jakiegoś ze znakiem zapytania.Ale to tak się dzieje kiedy się kłócą przyjaciele.

Gość_czarny
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -