Felka ty nie słucha cwelka i nie czepiaj się moich rymów tylko bież się za nasze władze tak ci radze. Może wtedy miejsc pracy w Ostrowcu przybędzie i prezydent firmy do Ostrowca ściągać będzie.
19:05 niezła historia:)
Ooo pisie trole się atakują czarny i fela to nie jesteście JEDNĄ DRUŹYNĄ?
Znakomita. :))
Te tasmy na elektorat Po dzialaja jak czosnek na wampira,chyba nikt ich nie wysluchal ze strachu!
Przyjaciele są mi wszyscy znani nie tylko z nazwiska. Anonimowi nimi nie są. Wiesz, ja nie należe do pokolenia mającego internetowych przyjaciół...co najwyżej znajomych.To oczywiste kłamstwo, a kłamstwa nie uznaję. Gdybyś chciał pogadać w realu...wiesz, gdzie mnie szukać...tak myślę.
Przypominam ci, że to ty zacząłeś...wczoraj...kilka głupich przytyków pod moim adresem i ...poszły konie po betonie. Oczywiście, jako chrześcijanin, ręki wyciągniętej w geście pojednania, nie odtrącę. To jak.... ?
Takie zestawienie dwóch standardów zachowań polityków Japonii i Polski: prawie płaczący Japoński polityk Ryutaro Nonomura dopuścił się defraudacji publicznych pieniędzy. Konkretnie - zakup kilku obiadów i PO-owski prezydent Skarżyska, który brnie w zaparte: