13:26 - chociażby było te 288 osób z czterech dni, to wydaje Ci się, że z 70 dziennie powinniśmy się cieszyć. Człowieku, to jest aż 70 dziennie, co przez 10 dni daje liczbę 700 osób, a to jest tylko 1/3 miesiąca! Faktycznie do niektórych nawet liczby nie docierają, może jednak łopata by pomogła.
Czemu robicie zamęt podając fałszywe dane? w Kielcach i powiecie były dni, że było po 400 tu i tu. Doszło do zakażeń w kilku zakładach, to i grupa badanych osób wzrosła. Większość z tych osób miało chwilowy zanik smaku i węchu, na tym się skończyło. Może ktoś zna inny przykład ale w tych rodzinach nie dochodziło do dalszych zakażeń.
13:49 - to Ty nie siej zamętu, bo nigdy, w żadnym dniu nie było 400 zakażeń w Kielcach, czy nawet powiecie kieleckim - przynajmniej jak wynika to z udostępnianych informacji, bo mam wszystkie dane od początku z woj. świętokrzyskiego i mogę Ci podać jak była najwyższa liczba. Śmieszy mnie jak ktoś pisze, nie znając faktycznych liczb.
314 - Kielce
240 - powiat kielecki
Kielce (300) i powiatu kieleckiego (254)
Faktycznie niechcący podkoloryzowałem, wynik. Śmieszy mnie ktoś kto podaje już dawno zdementowane informacje jako prawdziwe.
Polecam uniformy OP-1 do sklepu i spacer,dzicz bez masek na zakupach niestraszna
https://allegro.pl/oferta/kombinezon-ochronny-wojskowy-gumowy-l2-r3-lwp-9014374868?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_UZSD_pla_zdrowie_health-nca&ev_adgr=Zdrowie&gclid=Cj0KCQiAh4j-BRCsARIsAGeV12Diuu4eV4j9G7OU2gnlhmQqoiuSx8imA7DBCUtIytscafM9ZUl3r2MaAgr9EALw_wcB
Prawie wszyscy znajomi już chorowali lub chorują obecnie. To dziesiątki ludzi.
A to wina Kaczyńskiego i tego wstrętnego PiSu.
Ludzie
COVID jest
Może być i jest bardzo groźny dla wielu z nas
Ludzie umierają na niego nieraz w męczarniach (poczytajcie wpisy pielęgniarek/lekarzy)
Zdrowy rozsądek nakazuje unikać tego co dzieje się dziś w całej Polsce w galeriach handlowych
Sami doprowadzamy do tragedii ,za którą wielu obciąży władzę
Zawały są
Udary są
Nowoty sa
Cukrzyca jest
Nadciśnienie jest
Miażdżyca jest
I jeszcze cała masa innych chorob, które od pół roku nie są leczone bądź nawet zdiagnozowane, bo ważny jest tylko wasz kowid
Bo jest zaraźliwy.
Gratuluję optymizmu pewnym osobom
Oby nie musieli zmienić zdania
Wszyscy kiedyś umrzemy ale panika w tym nie pomoże. Już ludzie szarpią się na liny a będzie gorzej, tysiące umrze na raka bo od 7 miesięcy nie są leczeni lub zostało ono ograniczone a w ich wypadku to wyrok śmierci. Panika doprowadziła do zapaści wielu firm a będzie jeszcze gorzej, w galerii są stoiska które zmuszały do dobrowolnych urlopów bezpłatnych, firmy muszą płacić czynsze sięgające kilkudziesięciu tysięcy miesięcznie, raty kredytowe lub leasingowe. Już część nie widzi wyjścia z tej sytuacji i będą żyć żeby spłacić zadłużenie które zafundowało im państwo, część już nie wytrzymuje odizolowania i zapaści finansowej.
Urzędnicy sobie poradzą a najlepiej jakby im wprowadzili jeszcze kilka świąt państwowych, to już byłoby całkiem bajkowo.
18:05 i powiedz dlaczego musi być do tych wszystkich dodawany jeszcze Covid? Mało to jest dramatów z powodu śmierci członka rodziny i niekiedy jedynego żywiciela rodziny. Dla Ciebie kolejna śmierć to jest jak pstryknięcie palcem? To nie jest nasz Covid, chociaż zastanawiam się kogo miałeś na myśli, ale pewnie nie zwolenników PIS, bo to nie jest Wasz wirus - takie jest własnie myślenie takich ludzi. To jest sprawa nas wszystkich i wszyscy powinniśmy mieć jeden cel, aby jak najmniej ludzi chorowało i nikt z tej przyczyny nie umierał.
A mógłbyś tak powiedzieć o co ci chodzi zamiast belkotac bez ładu i składu ?
To co wczoraj sraczka dziś euforia?
ostrowiecki (28)
I tak każdego dnia?
Psychopata - żyd Wiśniewski ma koronawirusa i zaraża Polaków.
A który to?
Zakrywanie tylko ust to standard wśród debili.