Niedługo walentynki, wiem ze niektórzy nie bardzo lubią ten dzien poniewaz uwazaja ze milosc i uczucie trzeba okazywac sobie codziennie a nie tylko w ten jeden dzien...ale ze tak sie juz u nas "utarło" napiszcie jakie macie propozycje prezentu- niespodzianki dla niej/ dla niego?
chyba ci sie kolego watki pomylily bo watek wale-wtynki znajduje sie gdzie indziej...
szkoda ze tak piszecie, moze gdybyscie ruszyli troche glowa i rzucili fajny pomysl niejedna osoba by na tym skorzystala... a sami wiecie jaki to problem ... dobrac niepowtarzajacy sie prezent.
kupta se spirytus i razem wypijta
dla niej gumowego miziacza, dla niego czteropak Harnasia i niemieckiego szturchańca w na DVD
hmmm duzo prezentow mozna znalezc np na allegro i to nie zart. jak ma sie 2 h czasu to duzo tam fajnych pierdolek mozna znalezc
wiecie co jest żenujące.... ktoś npsz normalny post z zapytaniem, a tu tyle kabareciarz się wyrwie... normalnie tacy śmiesni i zabwani ze boki zrywać... piszą o szturchańcach, piwie... matko wieś spiewa i tańczy.
HAH" jestem niewyżytym nastolatkiem i wszystko mi si kojarzy tylko z jednym" ale zabawne hahaha
eh... brak słów
a dlaczego teatr został wysmiany???? zależy kto co lubi! można się udać na romantyczną kolację, na spacer albo na kręgle. ważne jest wspólne spędzanie czasu, może ciut barzdziej nietypowo niż codziennie. i jeśli obydwoje lubicie teatr to jest świetny pomysł