Foxica taka schorowana, ale kulaski pofatygowała do GO ;)
Gość 22:24 trzeba lecieć do szkoły zaklepać termin na walne
To jakieś zarządy widma, jedno widmo się zwinęło, drugie widmo nastało. Nie przyjmuję żadnych decyzji tych widm, do chwili oficjalnego komunikatu instytucji nadrzędnych. To nie widma będą mi wysyłać podwyżki, czekam na prawdziwy Zarząd, jaki już kiedyś tutaj sprawował te funkcje. Samozwańcy wy.....lać.
Ja też nie zamierzam wpłacać ani grosza,aż sytuacja się nie wyjaśni.Zeby się nie okazało,że kasa że cała spoldzielni wypłynie,wszyscy się ulotnią,a my mieszkańcy zostaniemy zatopieni w długach wobec MECu ,Remondisu i innych dostawcow.Wtedy dopiero będziemy mieć warunki do życia!Aż strach myśleć! Przecież skoro tam rządzą teraz bezprawnie,to te podwyżki mogą se wsadzić w d...!!!
Twoja sprawa.Dług rośnie.Masz dowod wpłaty.
Cyrk na kółkach nawet przy wpłacie i jej dowodzie... Ciekawe, jak tam podwyżki skoro już teraz jest nawet 300-400zł, a to dopiero pierwsza podwyżka w tym roku......
Nowy Zarząd zbiera podpisy ( nie od wszystkich) czy zgadzamy się na Walne w czerwcu (tak tłumaczą)
Na razie to się przestali posługiwać pieczątkami imiennymi na swojej stronie :)
To już przestały się tytułować?
https://www.smkrzemionki.pl/ - sprawdź :)
I znów podpiszecie coś nieświadomie,i będziecie latac na policję i do sądów.Juz tak było.Podpisalem niby petycję o domofon,a okazało się,że to nieprawda.Klopot z bieganiem na zeznania!Bądźcie mądrzy,nie dajcie się oszukać i niczego nie podpisujcie,aż do wyjaśnienia przez sąd.Przeciez nikt was nie zmusi do składania podpisów!
Ta,jasne !I co mi po dowodzie wpłaty?Będą sprawy w sądach latami się ciągnąć!Nie będę głupi,wpłacę cokolwiek,ak będę miał pewność komu wpłacam i za co!Bo te podwyżki są dane ponoć nie w terminie,więc nie obowiązują w ogole
A czemu jak media były aktualizowane to efka udawała że jest takim wspaniałym wlodarzem i nie podnosi czynszu jako jedyna. Taki cyrk ma krótkie nóżki. Skoro MEC dla sm w górę to sm mieszkańcom niestety też w górę. Inaczej się nie da. Przecież w sklepie są te same zasady jak cukier w hurtowni w górę to i w sklepie w górę. Przecież w tym to powinna mieć doświadczenie.
Czemu? Bo sprawa była i nie wiem czy jest do końca uregulowana na szczeblu rządowym odnośnie opłat i podwyżek za ciepło dla mieszkańców SM w całym kraju.
Wszyscy uregulowali tylko efka nie. Cuda.
W zeszłym roku była podwyżka czynszu i to dość spora!.
W tej spółdzielni to potrzebny prokurator ,ale nie z Ostrowca.Z daleka od Ostrowca.