Może bym ci uwierzyła gdybyś się inaczej podpisał bo to hehe to ...
Ale gościu zabłysnąłeś ho ho ho !!!Ciekawe jak długo o tym myślałeś
A o co chodzi z ta ulotką na Radwana o pani co kandydowała do rady nadzorczej byłej pracownicy co przejęła mieszkania dla swoich córek ???? A przejęła je po 12000 zł kiedy pracowała w dziale windykacji ????To wydaje mi się ze ona nas członków jawnie okradła ??? Czyż nie ???
Spółdzielnia potrzebuje dobrego radcy prawnego, a nie adwokata. Adwokaci byli potrzebni jedynie Kaczmarczykowi z wiadomych względów. Wiele sknoconych uchwał kosztowało spółdzielców niemało pieniędzy. Spółdzielnia potrzebuje przede wszystkim specjalisty od prawa administracyjnego, a nie karnego i cywilnego.
A gdzie to walne ??? Bo zawiadomień nie było w skrzynkach !!Nie ma żadnego walnego i dobrze !!!!Jak nie ma zawiadomień od zarządu to nie ma walnego ! Czego nie rozumiecie !!!!! !!!!Ludzie opamiętajcie się.!! Te wszystkie newsy to prowokacja po to aby zdyskredytować Zarząd !!! Po co ??? A No po to aby byli pracownicy weszli do rady !!!! Zadajcie sobie pytanie ! Dlaczego tak się tam oni pchają !!??
Super ze walnego nie będzie ! Będzie czas dla Ewki żeby wypleniła te wszystkie chwasty ze spółdzielni i patologie
Nie na Walnego ! Będzie wtedy jak zarząd poinformuje wszystkich członków pisemnie z zawiadomieniem do skrzynek !!!! Już prościej nie da się wytłumaczyć !!!! Ludzie nie przychodźcie !! Poczekajcie spokojnie a zobaczycie ze ta nagonka na Prezeskę to jawna manipulacja !!! Ewka zaczynaj ujawniać fakty !!! Ależ się zdziwicie !!!
Żadni byli pracownicy nie powinni startować do rady !!!Nie maja wstydu !!!
Mają te same prawa i obowiązki co pozostali mieszkańcy i wnoszą takie same opłaty jak inni bez żadnych zwolnień. To niby czego mają się wstydzić? Chyba tego, jak zarządzana jest w ostatnim czasie SMK. Wyrośli na dobrych wzorcach, to i będą godnie tę Spółdzielnię reprezentować.
Ewka to se może wytępić chwasty przed swoim domem. A to co robi to jest terror. Mieszkańcy utrzymują budynek sm i pracowników a w zamian za to nie mają prawa upominać się o walne bo są przez zarząd ganiani na policję. A że nie ma zawiadomień od zarządu o walnym to nic nie zmienia. Przyjdą spółdzielcy i przeprowadza wybory do rady. Jej się prezesura pomyliła z dyktatura . Ewka zrobi porządek z patalogia.. śmiech. Co to za persona ?
A ja myśle ze ta Ewka to da radę ! Widać ze ma jaja kobita .I wypleni ,wypleni ! A wtedy się zdziwicie !Nie ma żadnego terroru .Jak uważasz ze uczciwa i rzetelna praca to terror to gratuluje rozumu .
No, jest jeden w 79 na Rosochach na przykład. Czasem stoi z kolegami w klatce i zatruwa spokój ludziom mieszkającym w bloku. Ujmę to tak: jest to synek jednego z "ważnych" tej spółdzielni. Przed sklepem p. Ewy też jest nie lepiej. Przyszła jesień i lokalna elita intelektualna nie ma gdzie się podziać, więc powróciła na łono - na zaplecze sklepu. Nie żebym tam codziennie zakupy robił i mi to przeszkadzało. U mnie na Ogrodach jest identyczny sklepiczek, do którego pato chodzi po los patikusa albo tanie piweczko i hyc - na ławeczkę przy boisku. Na Sikorskiego to zwykle bywał medium level - tacy, co już na zasiłkach przedemerytalnych, emeryturach, ale z babą nie chciało się siedzieć i od rana ssało w żołądku. Zawsze mnie śmieszyła ta kolejka w dni świąteczne ustawiająca się jeszcze przed otwarciem Ewuni i Barbaruni :)
jutro 16
Pod każdym !!!
Nie ma walnego to nie ma zawiadomień !!! Ty coś kombinujesz bo naszych mieszkańców wpuszczasz w maliny ale oni nie są głupi i nie dadzą się takim fale newsom zmanipulować !!!!!!!
Inni co się tak tu pchają to nie beda na stołkach !!! Oni to chyba na łóżkach wodnych bedą leżeć !!!
No jak były kierownik w domu kultury !