Ja dziś dinozaura oj oj
Z cudów jakie dzieją się w tej spółdzielni śmieje się całe miasto. Ciągle mają jakieś problemy. " wizerunek ocieplony na maksa"
Nie tylko miasto Ostrowiec. Film o rozrabiającej grupie niezadowolonych dostępny a całej Polsce.
To wcale nie jest mała grupa. Petycję o dymisję prezes rady nadzorczej podpisał ponad 1000 mieszkańców. To jest ta mała grupa? A jak przejęli władzę panowie Żaczek i Kaczmarczyk, proszę sobie przypomnieć. Zarząd i prezeska robią sobie z mieszkańców ogromne JAJA, raz ustalają termin walnego innym razem odwołuje . To jest kpina z mieszkańców.
Człowieku, nie ważne ile osób podpisało petycję gdyż na pewno byli tacy, którzy nie bardzo wiedzieli o co chodzi albo robili to pod presją. Ważne jest ilu przyszło zagłosować i jak by się rozłożyły głosy. Na filmie którego nie powstydziłby się Bareja wyraźnie widać, że tych "niezadowolonych" była niewielka garstka, reszta ludzi stała spokojnie obserwując całe zajście.
Człowieku Ty chyba oglądałeś inny film np smerfy na wieczorynkę. Żelazowska ze swoja ekipą jest to natychmiastowego odwołania.
Nawet osoby które przy niej dzielnie trwały już się id niej odsuwają bo widzą co ona wyprawia razem z tą drugą i adwokatem.
14:57 Może i jest do odwołania, nie neguję tego, nie moja bajka jednak film pokazuje wręcz chuligańskie zachowanie tych którzy jak można wywnioskować z jego treści są za jej odwołaniem. Wielu uczestniczących w tej imprezie zachowywało się spokojnie z kulturą tak jakby faktycznie przyszli na zebranie a nie na zadymę.
Huligani boją się i obstawiają ochroną.
Jak tam fotografka na grubych łapach i ten mikry szczurek przy niej z wąsem?
Kochani !!! Miłujcie się
Zapraszam do kościoła pomodlimy się wspólnie za wasze wstrętne dusze
Za nich to nawet gdybys szedł tydzień na kolanach do Częstochowy nic nie pomoże .To są właśnie ci z dużym ilorazem iteligencji
Kocham Was wszystkich z tego wątku, jesteśmy razem. Wymagajmy ale nie bądźmy złośliwi. Mamy nadzieję, że damy radę.
Odważni tacy na forum .Bohatery z koziej wolki
Psy szczekają ,ujadają a karawana idzie dalej .
A mnie tam szkoda lata
A pamiętacie żeby robić wspólnotę na Radwana