Zarząd ma swoje problemy ale niech zgłoszą i się ośmieszą.
To są żarty co robią w listopadzie wieszają pisma na klatkach o walnym z datą 22 września
Powiedzcie mi, czy to normalna i poważna osoba pełniąca jakiekolwiek eksponowane stanowisko lata po osiedlach za ludźmi, pokazuje byłym pracownikom na mieście środkowy palec, wysyła swoją matkę na osiedla i po domach, żeby straszyć ludzi (a ta matka bierze sobie w roli goryla osiedlowego menela)? Tak obiektywnie, czy uważacie, że to jest normalne? Czy w ten sposób postępują dorosłe, zdrowe na umyśle osoby?
Nie, patologia ostrowiecka
Powiedzcie czy to normalne ze przewodnicząca rady osiedlowej ze Stawek wysyła swojego przydupasa Nowaka żeby latał po osiedlach stawki Rosochy i rozwieszał fałszywe zawiadomienia o walnym którego nie ma oraz były członek Rady nadzorczej ,były strażak co wyleciał z każdej roboty za gorzałę żeby taka patologia kandydowała do Rady .Toż to katastrofa i upadek człowieczeństwa i szambo .
W imieniu Zarządu przypominam naszym członkom spółdzielni aby nie przychodzili w dniach 24 i 25 listopada ,ponieważ nie na zwołanego na te dni Walnego .O nowym terminie zarząd poinformuje .Każda osoba która będzie twierdziła inaczej kłamie .Proszę nie dać się tym ludziom zmanipulować i oszukać .zarząd swoich członków będzie informował zgodnie z prawem w ustalonym terminie
Zarząd ten to jest najlepszy od zawsze .Rzetelny ,prawdziwy i merytoryczny .Wreszcie widać światełko w tunelu że będzie lepiej w tej naszej spółdzielni
Tak zgadzam się .Nie należy im przeszkadzać .Już widać jaka jest poprawa infrastruktury na naszych osiedlach .Jest czysto i porządek .Nowe płace zabaw ,u mnie klatka umalowana wreszcie od 25 lat ,widać ze się coś ruszyło .widać ze jest gospodarz
Byłym pracownikom Startującym do rady nadzorczej mówimy stop nie chcemy ludzi siedzących i pierdzące ch w stołki .Nierobów co paśli się za nasze pieniądze Konuec z kolesiostwem i układzikami
24 i 25 listopada ma się odbyć Walne Zgromadzenie, co zostało ogłoszone i nazwane jako "zawiadomienie" i widnieje wraz z podpisami na stronie SM "Krzemionki". Przypomnijmy też, że 1/10 członków ww sm złożyła wniosek z żądaniem zwołania WZ w myśl przepisów ustaw Prawo spółdzielcze.
Co za tym idzie 24 i 25 listopada my członkowie SM Krzemionki idziemy na zebranie, do odbycia się którego mamy ustawowe prawo. Sklepowa może w tym czasie handlować małpkami, czyli robić to, do czego ją Bozia stworzyła.
Na stronie SM widnieje też jako ostatnia informacja zarządu odwołanie walnego zgromadzenia to jak może się odbyć? Znowu rozróba na całą Polskę to ja dziękuję.
Na jakiej podstawie prawne to odwołanie? Podasz podstawę, przyjmę. Ja mogę ci podać na jakiej podstawie było obowiązek zwołania, a ty mi podaj artykuł prawny, jak odwołano. Nie masz takiej podstawy, uznaję, że nie zostało odwołane zgodnie z prawem, czyli idziemy do punktu wyjścia, WZ jest 24 i 25.11.2022 r. Proste?
Nie została spełniona procedura pisemnego zawiadomienia wszystkich członków w regulaminowym terminie tym samym nawet gdyby takie zebranie się odbyło nie ma mocy prawnej.
Idiioto nie było zwołane To co chcesz odwoływać .Myśl to nie boli ! Może nie dostaniesz wtedy żylaków na mózgu .Myślenie nie boli
Smutny to widok kiedy musimy obserwować bezpardonową walkę tej niby inteligentnej jedenastki do RN dla której takie słowa jak prawda i honor nie wiele znaczą .Jestem bardzo rozczarowany tymi ludźmi .Nie głosujemy na te osoby .Nie można tym ludziom zaufać
A kiedy będzie szkolenie przez panią Ta świadoma członkinię jak można zostać właścicielem trzypokojowego mieszkania za 12 000 zł bo ja też jestem zainteresowany ?Czy to nie 24 listopada między wieżowcami na Radwana jest to spotkanie ?