To że zarząd został odwołany, to bardzo dobrze, ale to, że powołano nową radę nadzorczą, to tak tylko przy okazji ?, bo osoby wybrane, parcie na władzę to miały już od lat, tylko jakoś im się nie udawało do tej pory, aż przyszła przychylna im grupa mieszkańców no i bęc, mamy was.
No to mamy radę nadzorczą pod patronatem.....
Dacie w poniedziałek normalnie pracować?
Dokładnie tak - Znajomy ma rację!
U mnie w klatce i w innych co ludzi pytałam nie było zadnych zawiadomien o zebraniu w szkole. duzo ludzi nic nie wiedzialo a mowili ze jakby wiedzieli to moze by poszli. Na scianie wisiało ale to co pisali ze zebrania nie bedzie zeby nie przychodzic do malwy.
U mnie także nic nie było żadnej informacji o zebraniu 24 ani 25 w szkole.Bylo tylko ze spółdzielni że odwołane i nie będzie.Było dla swoich?
To już sąd rozpatrzy - innego wyjścia raczej nie ma.
To że u Ciebie ktoś zerwał to już pretensje do zarządu spoldzielni. Na osiedlowych tablicach do dzisiaj wiszą ogłoszenia o walnym z 24 i 25 listopada.
Najważniejsze że w radzie są osoby wykształcone z dużym dorobkiem zawodowym i znajomością problemów tej spółdzielni a nie ekipa spod sklepu.
Oby dobrze rządziła a i powywalała dłużników za których my płacimy.
Gościu 17,34 co ty pierdzielisz nie bylo zadnych ogłoszen o zebraniu w szkole ani w skrzynkach co powinny byc ani na tablicach. byo tylko to ze spóldzielni ale go zdjeli i powiesili to odwolanie to skad ludzie mieli wiedziec.Poszli tylko co sie miedzy soba zmowili a reszte mieli w d...
Osiedlowe tablice nie są miejscem na powiadomienie członków o walnym zgromadzeniu. Takim miejscem są skrzynki na korespondencję lub osobiście do rąk. REGULAMIN ! Tablice mogą służyć jako dodatkowe miejsce na informację. U mnie w klatce do dzisiaj wisi to o odwołaniu zebrania.
https://www.smkrzemionki.pl/index.php/statut-sm-krzemionki - § 23 punkt 4.
Do 19:41 jest jeszcze taki paragraf 22 ust. 1 i ust. 3 pkt b.
19:51 - są te paragrafy, ale to nie oznacza, że tak przeprowadzone głosowania są ważne.
Jak będą źle rządzić to się ich odwoła. Takie są zasady a nie tak jak obecnie że zarząd ze swoim adwokatem robią co im się podoba jak w prywatnej firmie. A w radzie przed odwołaniem zasiadali ludzie no cóż każdy wie z jaką wiedzą i doświadczeniem...
Ale przypomnijcie sobie jak wszedł obecny zarząd?
Jak wszedł Kaczmarczyk?
Agitacja i poparcie ludzi którzy nie znali albo znali a nie wszyscy człowieka.Listy z nazwiskami na kartkach i do głosowania.To ich wina że mieliśmy to co było i mamy bo pani weszła pr#ez przypadek po Kaczmarczyku a nie wybrana przez ludzi.Teraz pretensje.