Ja proponuję pielęgniarkę.
Ja proponuję osobę wykształconą, z doświadczeniem, rozsądną, która ma kompetencje menedżerskie. Zna się na ekonomii i prawie. Jest komunikatywna i przystępna dla mieszkańców, która będzie miała w głowie jakąś strategię działania.
To jak szukanie igły w stogu siana, Już widzę jak się pchają na to stanowisko wykształceni managerowie z doświadczeniem,komunikatywni,rozsądni stratedzy. Może jakieś nazwiska, propozycje ?
Dokładnie w tej spółdzielni potrzebny jest manager z prawdziwego zdarzenia a nie sklepowa czy ktoś tego pokroju.
W gniazdo szerszeni?
18.07. Gniazdo szerszeni to było za panie Żelazowską i Lis . Nie można było wejść do spółdzielni ,pozamykały się . Wszystko na kody. Teraz to można być tylko lepiej.
Tam nie powinien być nikt kto pracował w spółdzielni albo był w radzie już kiedys a pchacie się rękami i nogami .Nowi wykształceni ludzie powinni rządzić starzy i starzy nowi powinni odejść bo śmiech na całe województwo.
Gdzie jest Żelazowska? Chodzą słuchy, że porzuciła prezesurę! Może uciekła zagranicę?
A drugie pytanie gdzie ruda? darła się że spółdzielnia jest jej!szopkę odstawiała,teraz kanałami chodzi - nic dziwnego.obie niby na urlopach.niby...nareszcie pójdą w piz....u
Dla ciebie ok dla mnie nie. Teraz mieszkańcy będą płacić dwóm zarządom a finał sprawy jeszcze długo nie będzie znany, za dużo niejasności.
Ps.,,Ruda tańczy jak szalona" znasz?
Po starym zarządzie zostało tylko przykre wspomnienie. Cyrk odjechał.
Niech sobie przypomną jak traktowały innych ludzi i jakie były władcze i dyktat prowadziły. Wszystko się kiedyś kończy. Tyle ile złego czynisz innym, tyle, a nawet i podwójnie do ciebie wróci. Przypomnijcie sobie te wszystkie zapłakane twarze, zestresowanych ludzi i to, jacy byliście wobec nich.
Ta od Budryska niech się przekona na własnej skórze jak się czuli inni jak tate nastał.
Najpierw poczekajmy co zrobi nowy zarząd. Bo to ze wybrany nic nie znaczy. Będziemy ich oceniać później bo nic nie wiadomo.