Teraz na legalu i bez stresu będzie się zbijać bąki i grać z nudów na fortepianinie bo nie ma się co robić tylko błyszczeć na salonach
Wygląda tak że najbardziej ucięmiężona nic nierobieniem odzyskała dawny blask
Odzyskała blask i będzie błyszczeć za ladą sklepową.
Wedlug najniższych stawek to jeden pracownik kosztuje ok 5/m-c x X = uuuu, albo więcej. Na ocieplenie bloku za rok by chyba starczyło. A kto zapłaci? Ci którzy nie mają na czynsz.
Jak nie masz na czynsz to teraz nikt za ciebie nie będzie płacił.
Frajerów szukają dłużnicy?
Mam pytanie bo po wpisach to dużo chyba z nowej rady kto zapłaci tym ochroniarzom i czego oni tak pilnują w spółdzielni mam nadzieję że państwo z własnej kieszeni bo jako członek nie widzę potrzeby ochrony w spółdzielni .
Były zarząd był agresywny.
Były adwokat zarządu też się rzucał. Dziwne bo adwokat nie powinien się tak zachowywać.
No nie ale teraz boli boli
Od tego jest policja a nie prywatna ochrona
Dwie osoby agresywne na tyłu ludzi co tam było śmiech i trzech ochroniarzy
Ta spółdzielnia to tak zeszła na dno że bardziej się już chyba nie da
No sklepowa nie wzniosła jej na wyżyny.
Nowy zarząd obiecuje, ze nikogo nie zwolni
Dbają o spokój pracowników i mieszkańców
W spółdzielni cisza wszyscy grzecznie pracują
Trzeba spytać poprzedników bo to stary zarząd ich zatrudniał,a nowy na ten moment z tego co wiem potrzebuje ich żeby się księgowa znowu nie kładła na schodach i nie symulowała , szlochała..wtedy nikt nie będzie się użerał tylko znowu ja za bety wyrzucą,bo ciężki przypadek ma ta kobieta ,coś nierowno pod sufitem ma.sklepowa sama w sobie może przyjść i narobić chamowy ,bo to ma we krwi od lat jak reszta jej rodziny.Uwazasz,że maja się z nią użerać pracownicy spółdzielni?