Serio poodśniezane ? Od wczoraj nie mogę wyjść z klatki do śmietnika i to jest poodśnieżane ? To są jakieś żarty Stawki zawalone całe
To chyba mieszkasz na innych stawkach lub w innej miejscowości. Odpuść z tym hejtem. Odśnieżone na super.
Ludzie skarżcie te uchwały z dnia 24 i 25 listopada na to jeden wielki wał .Zniszczą nam nasza spółdzielnie ci pseudo członkowie od pani Bigisowej .Połączenie z Hutnikiem już rozpoczęte .Nowa sekretarka jest wcale nie nowa bo już pracowała w Krzemionkach ale Kaczmarczyk ja wyrzucił .A teraz wraca na salony i się udzielała na pseudo Walnym i tez dostała podobno 1000zl z naszych pieniędzy ! Wynocha pani sekretarki stąd do Hutnika .idź precz
Stawki i Rodochy masakra nie da się wyjść z klatki do samochodu .Do łopaty te pudernice stare niech się wezmą
Człowieku jakie super, na szerokość łopaty, dwie osoby nie mogą się minąć bo jedna musi wejść w śnieg po kolana. Gdzie jest sprzęt do odśnieżania? Te kobieciny z łopatką ręce sobie urobią. XIX wiek.
Rzepichy i czerstwe baby .Wychowane na mleku krowim to widać
Się wzięły od poniedziałku rana do roboty.locha i rudo z rodzinami.bedo pisać na forum.wy się tak nie emocjonujta.
Powyżej przykład elektoratu "nowego zarządu" Ja pierdykam i to pewnie brało udział w głosowaniu w imieniu wszystkich mieszkańców.
No wzięły się rzepichy ze swoją świtą za rządy w spółdzielni .Stare powraca .Powiało zapleśniałych smorodami i układami towarzysko koleżeńskimi
Członek zarządu od defraudowania mieszkań .Farsa
Nornico wynocha ze spółdzielni !Do budy
Ale stara ekipa sieje propagandę. Bzdura goni bzdurę.
Może nie stara ekipa tylko w grę wchodzą prywatne porachunki. Dobro mieszkańców odsunięte na dalszy plan czego przykładem 09:18 a takich wpisów tu jest multum.
Mieszkancy przeczytajcie dzisiejszą Gazetę Ostrowiecką strona 7 .Będziecie wiedzieć ze to są oszustki które podstępem weszły do spółdzielni i ja niszczą .KRS ma wątpliwości i ich nie wpisze .Pracownicy powinni zbojkotować ich działania bo później mogą za to odpowiadać karnie bo te baby za to nie zapłacą bo nie są prawnie umocowane
Każdy myślący ma wątpliwości co do sposobu przeprowadzenia WZ i wyboru zarządu.
Oderwani od koryta walczą.
Każdy myślący to miał wątpliwości jak działała poprzednia rada. To była ekipa.