Powtarzam.niech się ten legalny zarząd teraz domaga tego co tylko chce w sądzie ale już ich nie ma .dopadła ich własna broń.wywalali od lat.pijak z ruda teraz zalazo z rudą...to niech się domagają latami hahahaha.to jest właśnie to!ale za własne pieniądze!czujecie to?szelest z ich prywatnych kieszeni- boleśnie ich to doświadczy.
Jak sie czyta takie jak ten przedemną to widać ze to nie były wybory tylko ustawka a takie cos chyba w sądzie nie przejdzie.
14.26 Były powiadomienia na tablicach w klatkach schodowych. Tyle że widziałam jak pracownica spółdzielni chodziła po klatkach schodowych i zrywała je. Jeżeli były rozwieszone wieczorem to rano już były zerwane. Pracownica spółdzielni miała taki prykaz i musiała go wykonać. Tak więc sklepowa i reszta zadbali o wszystko ażeby mieszkańcy nie dowiedzieli się o walnym. Ale wystarczyło posłuchać co mówią ludzie na osiedlu, i w ten sposób dowiedzieliśmy się.
Mieszkam na Radwana i nic ani w skrzynce ani na tablicy ogłoszeń nie było że jest jakieś walne w szkole. Nie jestem ani za starym zarządem ani za nowym,jestem członkiem spółdzielni i płace duże pieniądze za mieszkanie
Zobaczcie, sklepowo powróciła do Ostrowca i od razu pojawiło się 1000 wpisów szkalujących nowe władze. A to, że 500 zł rozdają, a to, że nieodśnieżone, jak odśnieżone, a to, że dziergaczka będzie wspomagać i pomagać (raczej figa z makiem, że tak będzie).
Najważniejsze,że obie sklepikowa i ta śmieszna księgowa dostaną wezwania do sądu!
Nie wiecie, czy na rozkaz czerwonej wróżki zębuszki zaczęli już przeszukiwać mieszkania oraz zabezpieczać sprzęt? Pytam, bo nie wiem, czy pierwsze się pojawi FBI, CIA, czy może CBŚ. A może wpadną jakieś sklepowe służby specjalne? Kupiłem chipsy i popkorn, nie mogę się doczekać tej akcji. Dawajcie niusy na bieżąco.
Najważniejsze że pójdą obie do sądu
Sklepowa wraz z rudą szkalują i będą to robić . Im nowa władza odebrała dojście do koryta z pieniędzmi. Ich teraz zżera zazdrość, jak to ktoś inny wygrał wybory, a im uciekła taka kasa .Ale wszystko co dobre kiedyś się kończy. Sklepowa Żelazowska za ladę sprzedawać małpki pijakom a ruda Lisowa na emeryturkę i siedzieć cicho w swojej norce . A nowej władzy życzę ażeby nie patrzyła i nie słuchała co mówią pseudo zwolennicy sklepowej i lisicy.
Ja na ich miejscu już dawno bym to zrobiła i zaskarżyła ten spęd co go niektórzy walnym nazywają ale myślę że nie sa takie głupie skoro taką nagonke na nich zrobili. musiały krótko trzymać to spółdzielniane towarzystwo skoro taka zmowa na nich poszla.
20:08 widać twój szacunek do ludzi. Blisko 400-u członków spółdzielni, notabene żywicieli pracowników, zarządu i rady nazywasz "spędem". Ci ludzie co tam byli płacą czynsz za ciężko zarobione pieniądze. Taki sam masz stosunek to tych ludzi jak te, co na WZ we wrześniu mieszkańców nie wpuścili. Jakby teraz zrobić WZ to taki sam by był wynik, nie oszukujmy się. Miarka się przebrała. Jak to mówią nosił wilk razy kilka ponieśli i wilka.
Świat zaczynał się od chaosu, ten już jest. Teraz czekamy na powstanie życia i SM.
ostatnio obie panie miały się stawić w sądzie, ale stchórzyły...
Drodzy, powiedzcie, co to za awantura dziś na Kilińskiego była? Przypadkowo pojechałem na zakupy, a tam taka potężna kobieta z tlenionymi włosami rzucała się do trzech innych kobiet. Pracownik na kasie mówił, że to jakieś osoby ze spółdzielni były. Nie wiem z której co prawda. Podobno jakieś zdjęcia robiły czy filmy kręciły.
To się pewnie dowiemy
Walne było nielegalne, ponieważ głosowali nie tylko członkowie Spółdzielni.Gdzie są sprawozdania z Walnego ??
Ech
...
A pełnomocnictwa?weź i sprawdź poprzednie WZ ilu było członków a ile pełnomocnictw.no nie ma to jak niewiedza poparta niewiedzą
16.53 Proszę nie siać zamętu ,walne było legalne .Głosowali członkowie, a jak nie mógł przyjść , to był pełnomocnik. Już sklepowa z lisicą zaczynają mieszać. Proszę nie buntować ludzi , skończyły się wasze rządy . W spółdzielni wreszcie nastała normalność.