Niech zgłaszają. Ja też jako regularnie opłacający czynsze w tym eksploatację podstawową mam prawo zgłosić odpowiednim organom że obowiązki zarządcy wobec mieszkańców są zaniedbywane i nie jest ważnym jakie osoby zasiadają w zarządzie. Znam swoje prawa i obowiązki i tego samego oczekuję od zarządu tej czy innej spółdzielni lub wspólnoty której jestem członkiem.
Łój leć i zgłaszaj tylko szybciutko.
Nie zgloszo bo nie jest odśnieżone wiadomo gdzie.hehe
Tych ochroniarzy do odśnieżania dać nie można do śmietnika dojść gdzie sprzęt do odśnieżania sprzątaczka emerytka lata pół dnia przy 8 blokach pierwszego dnia po opadach przejechał pług i się skoczyło odśnieżanie blok 28 ,21itd.
Stawki 100 nie można dojść do przejścia dla pieszych na ul. 11-go listopada.
Czekaj pędzę z łopatą to ci odśnieżę. Daj mi chwilę.
Przed nami sobota,niedziela.Gdzie jest sprzet do odsiezania?
Pfff
Tak, w sklepie. Jak se kupisz u biołej ćwiorteczkę, to świat będzie milszy i bardziej przyjazny. Nie trza łopaty, odśnieżania.
W sytuacji jaka jest na drogach i chodnikach osiedlowych obsluga ciagnikow jakie posiada spoldzielnia powinna pracowac rowniez w dni wolne,oczywiscie za dodatkowym wynagrodzeniem.Nowy zarzadzie obudz sie.
Najpierw trzeba płacić czynsz na czas a później wymagać. Mieszkańcu obudź się i płac terminowo.
Zaprząc dłużników do odśnieżania.
Komu jest źle niech se kupi łopate i se odśnieża. Dziadostwo blokowe nauczyło się próżniactwa, bo im się należy. Należało się za komuny a teraz trza podwijać rękawy i dymać z krzyża , aż pot po bułach poleci.
Co z prymitywami dyskutowac.
Wydaje się, że pisze tu 2 może 3 osoby, ciągle te same.
Cierpliwości trochę i zawiadomienia będą. Może jeszcze przed świętami pierwsze przesłuchania.