Zapytaj się Ewki ile dala adwokatowi i swoim przydupasów.
A ja wam powiem ze dziwie się ze taki
Tadeusz Wiśniewski człowiek który przez 30 lat pracuje w tej spodzielni bierze udział w tej mistyfikacji .Ze wiedząc ze nie było walnego bierze na siebie odpowiedzialność .Myślałem ze jest on mądrzejszy .Ale czuł się chyba niedowartościowany i zduszony przez Jerzego ze tak bardzo zależało mu na prezesurze .Wstydź się panie Tadku wstydź
Zadawajcie pytania ile Tereska i Halinka płacą mecenasowi Z Lublina .
Wywalić ta ochronę ! Nie będą spać w spółdzielni po nocach ! Kogo się boja skoro mówią ze się nie boją .
Skąd są pieniądze na premie ? Ludzie róbmy wspólnoty bo oni robią wszystko żeby zaorać tą spółdzielnie i będą się pasły dalej
Dlaczego w Malwie jest tak brudno ? Dlaczego sprzątaczka pani Malgosia w godzinach swojej pracy sprząta pomieszczenia pani Wilkowej która wynajmuje w Malwie pomieszczenia ? Dlaczego używa do tego ręczników zakupionych przez spółdzielnie oraz płynów do mycia szyb i itd ….Informuje ludzi którzy wchodzą do Malwy ze jest zarobiona a kompletnie nic nie robi tylko siedzi w swoimi grajdole i nadaje razem ze swoją szwagierką Bizenną
A ile kasy dostał jeden pan konserwator senior za to ze wypisał się ze Związków ? Czy nie wstydzi się tego ze sprzedał się za kasę ?
A inna pani ile naszej kasy dostała za to ze tez się wypisała ze związków ! Czy teraz to nie są łamane prawa pracownicze ?
Oj oj teraz to tam dzieją się czary !
A szybki Gregor to ile dostał premi za wypisanie się ze Związków ? Ale on ma duża rodzine na utrzymaniu .Liczy się kazdy grosz .Miożna a nawet trzeba się sprzedać ! Dupska wozić starym babom samochodem służbowym .A my płaćmy .
No pracownicy to nie maja żadnego wstydu .Przychodzą do spółdzielni i wchodzą w d..y staruchom ,później nowemu Zarządowi obrabiają dupe a później latają do nich na górę i mydlą im oczy .Profeska pełna
Prędki Bił to za jednego grosika by się sprzedał Wszyscy o ty wiedzą
A te baby myślą ze kupiły sobie pracowników ha ha ha
Gratuluję (nowym u władzy) takiego bałaganu.
Stare to są dobre obrazy i wino .Gdzie seniorów wsadzać do zarządzania jak widać ze nie zdawały sobie sprawy z czym się mierzą .Działają po omacku widać to codziennie po ich działaniach i decyzjach .Jakaś traga
Pracownicy czekają na dobrą zmianę !
Mam nadzieje ze ktoś inny nas doceni .Bo nowy zarząd docenił tylko SWOICH .