To nie znaczy, że tak musi być. Miało być prawo i porządek. Po co hucpa?
Czy wykryto już jakieś nieprawidłowości ?
Były i są, po co wykrywać wystarczy podać.
Tak,ale obecnej władzy.Postepowania już w toku.
Emerytowany nauczycielka klas 1-3 ? Czy ta co mocz badała?
Nowy zarzad odda wszystko,pokryje również koszty transportu!:)
Hahaha. Poprzednicy napewno.
22.30
,,Nowy zarzad" kogo personalnie masz na myśli.
Kto jest w tym „nowym zarządzie „?
Ocknij się!Papier wszystko przyjmie!jakie opuszczenie stanowiska pracy ?art.41 kp się klani.Doucz się i dopiero snuj wnioski.
Tyłu mądrych i wszystko wiedzących ale myślących racjonalnie i rzeczowo brak. No cóż piszcie dalej. Nie ma to przełożenia na rzeczywistość zawsze jesteśmy krok przed. Przyszłość to pojęcie nie do przewidzenia, ale każdy myśli, że ma patent.
Do Gość Rosochy 23:11 kto tak miał ?
I co rada uchwaliła dziś ?
byłem dziś w spółdzielni , jest nawet miło , bez straży na korytarzach pusto!.
1.
Ja tez byłem w spółdzielni .Ochrona jest cały czas tylko maja zakaz w ciągu dnia chodzenia w kamizelkach z napisem ochrona żeby nie drażnić ludzi .Po godzinie 15 chodzą już w kamizelkach z napisem ochrona .Po co komu ta ochrona i ile nas mieszkańców to kosztuje ? Czego boją się Nowi członkowie Zarządu ????
Jest bardzo niemiło .Pani pelniąca funkcję członka zarządu nie chce rozmawiać z mieszkańcami i z tego co wiem lata cały czas razem z ta druga na policję na przesłuchania .
Chyba dziś było zebranie pseudo rady nadzorczej .Ciekawe czy już nam zrobili podwyżki ? Oj będą nam mieszkańcom oddawać kasę za te swoje nieprawne decyzje będą .
A czy ktoś może mi powiedzieć po co w spółdzielni jest podobno zakupionych 10 telefonów komórkowych I phone po 7000 zł każdy? Po co te telefony i komu ? Wydane podobno 70000 zł ? To jakaś farsa ?