No cóż.Zelzowska ma więcej rozumu w dupie,niż co niektórzy w głowach.
A sekretarka ta oddelegowana z Hutnika to nawet telefonu nie potrafi odebrać ? Co to za niećwieja jakaś ? I na mejle tez nie potrafi odpowiadać .Podobno szkoliła jo jedna za którą my mieszkańcy musieliśmy zapłacić .To jakaś tępota .Ale jaki Zarząd to i taka sekretarka
No ale może dobrze parzy kawę vice prezesowi Wiśniewskiego ?
A ten pan Wiśniewski ma wykształcenie wyższe?Słyszałem,że nie!A przecież ponoć założenia nowego zarzadu były inne.To gdzie tu jest prawda?Jak mawiał mój ŚP ojciec:to jest gówno prawda!
Zróbmy walne i pozbądźmy się tej komitywy .Niech pokażą czy są wpisani do KRS -u ? Nie są ?! Jakim prawem zasiadają we władzach spółdzielni ?Czy dalej na królować bezprawie
Obserwuję wpis do KRS i póki co to nic.A niby KRS ma 30 dni na dokonanie zmian we wpisie.To co to znaczy?Nie chcą ich wpisać czy jak?
Przecież wartościowego pracownika SM Hutnik raczej by się nie pozbyła.Kazdy dziś szanuje dobrego pracownika,tylko nieudaczników się pozbywają.
Do tej pory był porządek w spółdzielni .Teraz już widać ze te dwie damy nad niczym nie panują .Już pracownicy w godzinach pracy chodzą na zakupy do Biedry i Leclerka i na bazarek .A i do apteki tez .Zacznijmy się bacznie przyglądać bo tak dalej być nie może .
A podpisać się na liście obecności ta sekretarka to choćby potrafi ?Juz z nami w spodzielni pracowała ! I co ? Taka dobra a nikt jej nie chce ? Nigdzie nie zagrzała miejsca
Jak można tracić tyle pieniędzy na telefony ?
A czy to prawda ze grupę sprzątająca przejmuje firma zewnętrzna ? Bo nie wiem czy moi koledzy wiedza ze wtedy nie będziemy mieć funduszu socjalnego w spółdzielni ?
A ja słyszałem ze telefony są na nagrody dla pracowników .
Taki etat to miodzio.Ja też chcę do Spoldzielni!Może przyjmie ktoś emeryta?mniejsze składki ZUS to duży plus!
Zresztą pan Wiśniewski w godzinach pracy wyprowadza psa na spacer,to dopiero dobra fucha!I jakież poważanie!
Szkoda że poprzednikom się tak nie przyglądałeś jak np załatwiali swoje biznesy w godz pracy a do sm przychodzili kiedy chcieli. Widzę że masz podwójne standardy.
Czekamy na ogłoszenie konkursu na stanowisko prezesa.
Dokładnie dość tego kabaretu z wyborami na prezesa jakie fundowali poprzednicy. Normalny konkurs i normalność w sm.