Jakby spółdzielnia Krzemionki dawała nagrody za posiadanie wydmuszek zamiast jaja,to musiałaby miliony wypłacić!!!ha,ha,ha
I ładnie trzepią rzęsami,więcy to nic.
Miły Kutafonie .Szkoda czasu W tej spółdzielni do czasu kiedy będą pracownicy z długoletnim stażem to nic się nie zmieni .Tych nowych już przekabacili na swoją stronę ..
A to moze te telefony pi 7000 zł będą dawać w prezencie swoim pracownikom ? .Może i ja dostanę ? Ładnie proszę …..
Pocałuj nowy zarząd w cztery litery.
Już niedługo kopniemy ten geriatryczny zarząd w dupska
Na pieszczoty to trzeba sobie zasłużyć !
A ja mam prośbę .Zabierajcie wasze szanowne dupska i won z tej spódzielni .Koniec z krętactwem ,cwaniactwem i układzikami .A Rada Nadzorcza odda wszystkim członkom pieniądze za swoje decyzje pochopne i błędne .Jak chcieli rządzić to teraz trzeba będzie za to zapłacić
Nie macie wstydu za grosz .Weszliście siłą do spółdzielni i chcecie żeby ludzie was szanowali .Tak nie zdobywa się zaufania u ludzi i szacunku .Po co ochrona w budynku ?
Ewa idź spać szkoda zdrowia.
Ewa jeżeli to ty to czekamy na ciebie ! Powodzenia .
Ewka czemu uniemożliwiłaś za pomocą ochrony wziąć udział w walnym.
A kuźnia jak kiedyś był w zarządzie. Był pracownikiem i wskoczył do zarządu. Podwójne standardy stosował poprzedni zarząd.
Zanim kuźnia wszedł na viceprezesa to był konkurs na to stanowisko nie wprowadzaj ludzi w błąd
Ewa nie pucuj się na forum i tak niedługo wrócisz !
Dokładnie bo jutro niedziela i trzeba iść za ladę.
Franszesa to pracowała fachowo na stołku, ho ho ho! Siedziała zamknięta w pokoju udając że ostro pracuje, a w tym czasie zamawiała towar, płaciła se rachunki, lizingi, zusy i podatki sklepowe, drukowała w sekretariacie - nawet nie wiedząc że jak ludzie przychodzili coś skserować to wszystko widzieli, bo wydruki leciały (mamy zachowane kopie cwaniaczko). A ona ostro zapracowana, zajęta niesamowicie. Wszystkie warzywka, alko pozamawiane, dyspozycje wydane, zaopatrzenie wykonane. Pracuś jak ta lala!
Swojego byznesu pilnowała a sm była dojną krową.