Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                  • Odp.: Warsztat samochodowy na rogu Samsonowicza i 11 Listopada

Zgadzam się dla mnie najgorszy fachowiec-Zbigniew Tadej porażka

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Ale ludzie pierdoly piszecie !!!!!

Jeżdżę do Zbyszka od kilku ładnych lat nigdy nie było problemów, naprawy zawsze na czas i przede wszystkim bierze rozsądne pieniądze w przeciwieństwie do innych pseudo-fachowców......

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Zbyszek to obecnie najlepszy fachowiec w mieście wszyscy ci co piszą negatywnie na jego temat to nikt inny jak konkurencja, która nie może zboleć kolejek do Jego zakładu.....................podrawienia dla zbyszka

Gość_kilient
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

Ta, jasssne.. ;)))

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

No co jasne? Niestety z tymi kolejkami to prawda, wkurza mnie to, bo nie da się od ręki wiele zrobić

Gość_mario
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

a sylwek to juz zamknal?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 26

Odp.: Warsztat samochodowy na rogu Samsonowicza i 11 Listopada

Ja tam jeżdżę tam, gdzie kolejek nie ma i zawsze jest Ok. Kasy też nikt nie zdziera. Nie powiem jednak gdzie, bo znowu będzie, że kogoś reklamuję.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

jak nazywa sie ten mechanik do którego podjeżdza się z tyłu, zawsze pełno aut w środku, jak w dziupli jakiejś

Gość_wer
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Tadej

Gość_kierowca
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 34

Nigdy więcej takiego fachowca i jego pracowników.Powinni zawód zmienić bo nie wiedzą o czym mówią i co mają zrobić.Klienta traktują jak intruza,z P.Zbyszkiem żadnego kontaktu pomimo iż trzyma samochód kilka dni.Nie raczy odebrać telefonu i poinformować co się dzieje.O wymianach dowiedziałam sie od pracownika,które już były przeprowadzone bez mojej zgody i wiedzy.Naprawili tak-że było o 100 % gorzej niż przed,pomimo zapewnień że napewno te części trzeba wymienić.Cena-450 zł i udało się przejechać 15 km!!!!Potem namawianie na regenerację=kolejne 400 zł lub nowe-900 zł itd.Wystarczyło wyczyścić kopyto i prowadnice...Laik to potrafi.Unikajcie ich!!!!!NIE POLECAM.NAWET GDYBY MIELI DOPŁACIĆ-NIGDY WIĘCEJ!!!!FIRMA DO KITU.....FACHOWCY PONIŻEJ DNA...

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Za to na babkach dobrze się zna

Gość_szary
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 30

a ja tylko blacha i lakierowanie wszystko szybko i na temat 791719268

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

porażka! odradzam!!!!!!!!!!!!!! tak nam spi. auto, takie szkody ich naprawa w aucie, że powaznie się zastanawiam czy nie podać ich do sądu. jedziemy teraz na urlop i przemyślę to bardzo powaznie. zabrali się za naprawę a pojęcia nie mieli!!!!!!!!!!!!! gwarancja TYLKO do bramy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! omijajcie szerokim łukiem!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość_niezadowlony!!!!!!
        Zgłoś
        Odpowiedz

Chciałbym się z panem zkontaktować bo ja też mam zamiar iść do sądu na tego pseudofachowca i jeszcze jedno czy dostał pan rachunek za naprawe bo jak się dowiedziałem to sam nie daje tylko trzeba się upomnieć .Najpierw zgłosze do skarbowego

Gość_polo
          Zgłoś
          Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 32

szybko nie znaczy dobrze

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

jesli chodzi o lakierowanie to szybko moge zrobic za 150 pln od elementu w 24 h bez gwarancji a dobrze to 350-500 pln.czas 7 dni z gwarancja 2 lata .teraz pytanie co kto woli.zgadzam sie ze szybko nie znaczy dobrze

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Ja do P Zbyszka dałem raz auto i czekałem 1.5 miesiąca odebrałem na lince holowniczej -250zł,drugi raz dałem inne autko z pierdołą i po co tylko żeby do domu dojechał i zdechł - 400zł klient nie odbiera telefonów jak już wcześniej ktoś wspomniał, ale skasować umie to mu można przyznać.

Gość_Marek
            Zgłoś
            Odpowiedz

pan Z koles totalne przegiecie robil mi w oplu astrze isuzu uszczelke pod glowica prawie 2 miesiace i tak zrobil ze zapomnialo mu sie dokrecic opaski od weza do chlodnicy po czym mi wywalilo caly plyn owszem przeprosil za to z wielkim bulem ze to niby nie on tylko jego pracownik ok nastepnie zapomnieli o trzech srobach od kolektora wydechowego

Gość_ziom
              Zgłoś
              Odpowiedz
4 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Auto Handel JaryCars
Branża: auto handel
Dodaj firmę